Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Warcraft 3 Sunucusu Acilmistir (Sunucu kapalı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 07 Ekim 2007, Pazar - 21:23 tarihinde demis ki:

Şimdi biri bana yardımcı olabilir mi ? bende 1.21 versiyon var oyunu d ye ve c ye iki tane yaptım. Birinden patiye girmek diğerinden battlenete girmek istioyrum. Sorun olur mu ? Birde hangi versiyon lazım tam olarak ve 1.21 den o versiyona düşürebilir miyim ?
Eurobattle'a ile patinin regleri farklı olduğundan hangisine gireceksen o reg'i yükleyeceksin
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ehöm şimdi şu 44 mb lık dosyayı indirdim. sonra patideki dosyayı indirdim. v107 hatası veriyo bilgisayar. napıcam şimdi, topiği okudukça kafam daha da karıştı yaws. (bendeki versiyon 1.21 di bu arada) biri şunu tam olarak anlatsa da rahatlasak hepimiz?
Mesaj tarihi:
2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum.

Öncelikle indirilecekler

Patch dosyası
Paticik Reg Dosyası

Şimdi sırasıyla,

1-) Warcraftı yüklüyorsunuz, sonra yüklediğiniz cddeki crack dosyasını oyunun klasörüne atıyorsunuz.

2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. Ondaki crack'i de atın oyunun klasörüne, işiniz sağlam olsun.

3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin.

4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin.

5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hm w3l ile paticige girmek istedigimde wron versiyon diyor.
e ben hem eurobattlenette hem paticikte oynuyamicak miyim patchleri deiştirmeden?
kısa yolu gibi bişi var mı
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum.

Öncelikle indirilecekler

Patch dosyası
Paticik Reg Dosyası

Şimdi sırasıyla,

1-) Warcraftı yüklüyorsunuz, sonra yüklediğiniz cddeki crack dosyasını oyunun klasörüne atıyorsunuz.

2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. Ondaki crack'i de atın oyunun klasörüne, işiniz sağlam olsun.

3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin.

4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin.

5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera.

bunlar hala geçerli mi ? 1.20 e patch ini kurdum sorun olur mu ?
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...