druenler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 dun ogleden beri oyunlar (ozellikle wow) felan acayip lagli. ilginc bir sekilde web sitelerde yavaslik gibi bir sorun yok. var mi ayni sorun olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 dun wow server (xavius) ında lag vardı, grupta ki her adam lag lag diye inliyordu.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 rapidshare'e baktim da 2 kb/s ile download yapiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Wow mow oynamam ama dl de sorun yoktu,90-100 arasiydi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 wowda ping hiçbirzaman yeşil olmuyor akşamları zaten sıklıklada lag oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 arada yurtdışı çıkışlarda sorun mu oluyor bu ara.. yoksa bende mi bi problem var. misal bazen imdb, google, youtube gibi siteleri açarken sorun çıkıyor. ama bi 5dk sonra baktığımda açılıyor.. hayırdır inş.. yurtiçi hiç sorun çıkmadığını da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ara ara oluyor böyle problemler. mesela bazen bir semt için de olabiliyor, ben izmir/üçyolda youtube dan video izleyemezken adam karşıyakada izliyor gayet rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar