Granader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Uzun emek, uğraş ve sabır sonunda Opeth-Tr açılmıştır. Opeth hayranı olan, olmayan herkesi beklemekteyiz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz. Saygılar...
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 dizaynda opeth.com u taklit etmemiş olsanız ve tr koymak yerine anlamlı bir isim bulsanız daha iyi olurdu.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hayırlı olsun uye oldum hemen offical olması dılegıyle
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bir de avusturya ile avusturalya arasindaki fark wardir... NO KANGROOS IN AUSTRIA!!![hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
can Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ahah onun t-shirtü var bende... ilk baktigimda ne diyor lan bu demistim. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ben beğendim dediğim gibi zaef adıyla kaydoldum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Tebrikler. Umarım bi daha gelirler!!!!!! Bi daha DAEMON OF THE FAAALL diye baarmak nasip olur...
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Gayette iyi olmuş bence. ayrıca adı da güzel dizaynıda helal derim. hade bakalım..[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 değştiriyorum fikrimi baya güzel olmuş :) Gözüme batan bir tek şey kızmazssan söliim .sitemizi nasıl buldunuz yazısının fontlarını ufaltırsan süper olcak siten. hadi hayırlı olsun.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Granader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Her türlü görüşe açığız, kızmak diye birşey yok :)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ÜYELİK yazısı ilginç ama yandaki menünün fontları sıkıcı. biraz daha sıradışı fontlar koysanız? ayrıca haber yazıları hem çok ufak, hem çok ıkış tıkış. okumaktan korktum opeth.com a az buçuk benzese de, ilginç birşey olmuş..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
Öne çıkan mesajlar