sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mesaj kodu diye bişey varmış ilk defa gördüm meğerse aynı mesajı farklı zamanlarda da atamıyormuşuz.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mesaj kodu diye bişey varmış ilk defa gördüm meğerse aynı mesajı farklı zamanlarda da atamıyormuşuz. edit: başka insanlar atabiliyomuş normal olarak dgfdgdfg
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mesaj kodu diye bişey varmış ilk defa gördüm meğerse aynı mesajı farklı zamanlarda da atamıyormuşuz.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ee bende attım. demin hadi yazdım tekrar hadi yazınca gitmedi ama
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahhaha "hadi" yazınca Bu mesaj gönderilemedi. Gönderdiğiniz mesajın aynısı aynı konuda bulunmaktadır. Aynı içerikli çift mesajlara izin yoktur. bu çıkıyo ne ilginç lan
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu mesaj gönderilemedi. Gönderdiğiniz mesajın aynısı aynı konuda bulunmaktadır. Aynı içerikli çift mesajlara izin yoktur. aa hakkat
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet... ufaktan başlayalım.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 msn den küfür etmişsin oguz kırıldım
Osso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dota kokusu var havada dota kokusu var İçimde dört nala Centaurun koşusu var Fazla bişey istemem Dpsim yanımda dursun Biraz da o vursun
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Osso said: Dota kokusu var havada dota kokusu var İçimde dört nala Centaurun koşusu var Fazla bişey istemem Dpsim yanımda dursun Biraz da o vursun +rep
Öne çıkan mesajlar