nedanko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 browser kavgalari part 1 vay be bugunleride gormek guzel. acikcasi %45 firefox kullanicisi patinin kitlesinin nasil bir kitle oldugu hakkinda bir ipucu verebilir.. opera ya da firefox ne farkeder, IE kullanicisinin %50 nin altinda oldugu ender oyun sitelerinden biridir heralde.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 opera cephesine bakiyoruz ve firefox kullanmaya devam ediyoruz. neden? opera kullanan no-lifer'dir. ayrica o sagdan soldan firlayan widget midir nedir deli eder adami.
Leath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 firefox kullanirken(ozellikle de laptopta) araba kullaniyor gibi hissediyorum. motorun calismasi eziyet, sonrasi ferahlik. acilmasi eziyet, sonrasi oldukca hizli ve temiz. Dom inspector da oldukca guzel bir alet bu arada.
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 firefox aynı şeyi bana da yaptı. operaya geçtim ama firefoxu da kullanıyorum şu an stumbleupon için. stumbleupon güzel ya
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ie 7 çıktıktan sonra maxthon un ne anlamı kaldı ki
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 opera kullananlara bişey sorucam; şimdi ben Firefox'da üstte yer imlerim vardı, paticik, nebula sitelerin yanında da kendi logoları vardı hemen sekmelerin üstünde. fakat opera'da ya ben göremedim ya da yok sanırım. hani böyle direk tıklayınca gitmek için.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 favicon muhabbeti o. bilmiyorum ayarlanabilen bir şey mi ama benim bilgisayarımda firefoxta animasyonlu faviconlar bile çıkıyorken opera ve ie6 da çıkmıyor
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yoo çıkıyor? dela ne widgeti, yüklemezsen çıkmaz.
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Firefox güzel ok. Evet opera kasılmıyor. Ama Firefox'un özellikleri ile yarışamaz. En basitinden kısayollarına baktığım halde sitesinden adres barını kısayol ile aktif etmeyi bulamadım. Arama kutusunu da bulamadım aynı şekilde. Firefoxta adres çubuğu: alt+d, arama kutusu: ctrl+k Ve birkaç site gezdim, özellikle gözüme takılan işbankasının bile opera uyumlu olmaması. İşbankası online işlemler opera ile uyumlu değil ve sürekli sorun veriyor. Özellikle javascriptlerde. Hatta logout bile olamadım logout linkine tıkladıkça opera inat ediyordu sanki daha iyi tıkla dercesine. Bu arada ben bir webmasterım. Kullandığım eklentileri var, her siteyi gezerken onun ipsini görmek, alexa pr'sini görmek, site headerlerini görmek gibi. Opera'da bunları bulamadım. Ha tabi alexa toolbar yüklersem gözükür alexa prsi ama toolbarlardan nefret ediyorum. Üstte kocaman bir satır kaplıyor ve siteye yukardan aşağıya dah az yer kalıyor. 15 dakkada bunları buldum. Kim bilir daha neler bulurum. Ama kasılmaması ve hızlı olması gerçekten hoş. Get Firefox Maaaaan
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 arama kutusu dediğin ctrl+f olmasın? ne diyorsun arama kutusu onu anlayamadım.
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Adres çubuğunun yanında varya google araması, kişiselleştirebiliyon tabi. adres çubuğunun sağında. Ben kesin 10 dakkada bi kullanırım onu. Kısayolsuz çok kötü oluyo.
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nedense bendehiç böyle birsoru olmadı.. Asıl IE yi yok edin.. birsürü sayf açıyorum bi hata ve gitti bitti..
Öne çıkan mesajlar