Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Arkadaşlar Helter Skelter isimli filmde 2 kişi bir şarkıyı mırıldanıyordu,googledan bulurum diye düşünerek sözlerini not ettim fakat bulamıyorum,belki bilen vardır... Sözleri şöyle: When fishes can fly then you marry I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bana biraz garip geldi sözler. Özellikle "fishes" kısmı. Fish kelimesinin çoğulu yine fish diye biliyorum çünkü. Sheep gibi yani. Bi de "then you marry i" kısmı da biraz garip geldi. Emin misin sözlerin tam olarak böyle olduğuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 abi sarki bu adamlar gramer kasmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Öyleki Edgar Allan Poe bile şiirlerinde "me" yerine "i" kullanmıştır. Şiirsellik katan, güçlendiren bir kullanım şeklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 sleep with the fishes.. midtown madness ten verilen bu örneğe bakarsak fish in çoğulunun fishes olduğunu görürüz :) ayrıca ben aratınca nasıl buldum, ilginç :) Altan - Blackwaterside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Vallahi buldun :) Çok teşekkürler http://www.youtube.com/watch?v=m84qX-s__3k Çok beğenmedim şarkıyı. Ecnebi Türküsüymüş [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 23:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Birden fazla balıktan bahsediyosak, fish demeli; birden fazla balık türünden bahsediyosak fishes demeliymişiz. Neyse, önemli diil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Genel olarak balıklardan bahsediyorsak fishes diyoruz. İngilizceme laf ettirmem lisede başka birşey öğrenmedim çünkü :) [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 00:13 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Ben de yahooanswers.com'a güvenmiştim halbuki :( [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 00:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 hazır topic varken ben de bir $arkı sorayıverim.sinemada novotel diye bir firmanın reklam müziğiydi,sözlerine pek dikkat etmedim zaten ba$ kısmını kaçırdım.bir 5-10 sn geçince çok ho$ gelmeye ba$ladı ama zaten sözlere dikkat edeyim derken reklam bitti.eve gelince direk baktım falan ama bulamadım.$öyle bir okudum da yazdığımı,bulunması imkansız doğru.yazmak saçma peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Emilie Simon - the moonlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 işte bi şarkı daha bulundu ve sahibine iade edildi.. bakalım Pyro Novotel firmasının reklamında çalan şarkıyı bulabilecek mi? haftaya yine bu kuşakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 te$ekkür ettim krusty.3 hafta önce dinlemi$tim bunu sinemada da,yukardaki mesajda belirttiğim gibi pek tanımlıyacak bir$ey yok diye soramamı$tım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Bi'şey değil. Youtube'a Novotel yazdım direk reklam çıktı ahah. Ayrıca daha önce dinlememiştim kendisini, Flowers isimli şarkısının klibine hasta oldum; http://www.youtube.com/watch?v=z_1MR2XOjz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar