tallx5 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 server kurdum ama stam acyip hızlı düsüyo yardım dersenız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sphere inin den bu kısmı bul ve aynen yap. staminaloseweight=350[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tallx5 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Çok saol oldu bide spherede dragonlar hata veriyor onu nasıl yapabilirm bilgin varmı¿¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: tallx5, 20 August 2003 14:57 tarihinde demiş ki: Çok saol oldu bide spherede dragonlar hata veriyor onu nasıl yapabilirm bilgin varmı¿¿¿ hata ne?[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tallx5 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ERROR:(spherechar.scp,1740)Bad resource list id 'i_hide_dragon_red' Hata bu nasıl olcak acaba¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 spherechar.scp den i_hide_dragon_red olayını sil direk diğer dragon vs ler de aynı olayı veriyosa direk bu olay onlardada geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Yuh Staminali 350 Mı benım Bıldım 120 Yeterlı Olucak Adamlar Demekkı 700 Whayt Agırlında olsalar pvp yapıcaklar bence cok sacma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 1 ya onceki topic i niye up ediyorsun ki[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar