Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 anime'nin sağı solu belli olmuyo ki ya
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Evet ne yazık ki sakura daha ön planda Hinata'ya göre :/
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abicim birisini legendary sanninlerden tsunade yetiştiriyor.Hinata ewde "being a ninja for dumies" şeklindeki kasetlerden orenıyor.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 legandary sanin falan hikaye, asıl olay legandary genin naruto da
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 O kadar anime izledim. Nedense Şu sakura kadar Nefret edebildiğim başka karakter bulamadım.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 1995 den beri her animede bir tane fix Tsundere gözümüze sokuyor olmasalar tamamda artık hafiften baymaya başladı. Sakura da gerek ismi gerek hareketleri ile kendini ayıramıyor bu trendden. Hiç yoksa o işaret parmaklarını birbirine vurma hareketi yeter Hinataya ;>
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sakura tsundere degilki gayet normal bir karakter narutoya akrsi biraz sert davraniyor o kadar narutodaki asil tsundere temaridir ailecek hastasiyiz sakura bildigin aptal asik tsundere dedigin guclu kodummu oturdan hicbir zayiflik gostermemeye kasan tiplerdir sakura ise daha ilk ciktigi bolumde bolumde "saske-kuuuuuun!" ile tsundere olmadigini gostermistir sirf narutoya akrsi sert duruyor diye bir karaktere tsundere diyemeyiz genel karakter ozelliklerine bakmak lazim
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tsundere konseptini anlamamışsın sen. http://en.wikipedia.org/wiki/Tsundere Ha yok wikipedia neymiş ben daha iyi bilirim, orda yanlış örnek veriyorlar diyorsan ayrı tabi.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 en tsundere karakter şüphesiz ki tsuname-sama, adından belli bir kere!
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 wikipedia mutlak dogru bir kaynak degil insanalr yaziyor sonucta tsundere nin aciklamasina uymuyor sakura tsunade de super bir tsundere ornegi olmus tsundere dedigin zir zir aglayip SASKEEE KUUUUUUUUN! diye bagirmaz zirt pirt shippuuden sakura tsundere midir ama evet nidaime tsunade direk -_- ha bir akrakteri isminden oturu tsundere olarak tanimlamakta ayri bir komedi tsundere dedigin school rumble daki eridir evadan asukadir suzumiya haruhidir guclu bir karakteri vardir ask mesk umrunda degildir prensipli ve soguktur ama mutlaka gucsuz oldugu bir yani vardir ve bu yanini erkek ogrenince direk bunu kullanarak kizi yumusatir kaymak yapar kendine asik eder farkinda olmasa bile budur tsundere dakkika birden baslayip ASIGIM ULAN BEEEEEN SASKEEEEEEEE diyen bir kiz tsundere degildir
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Eh be abi anlamamışın diyorum bende ... Tsundere derken önemli olan kızın "protagonist"e karşı olan davranışlarıdır. Harima dışında Eri kime karşı tsundere ? Shinji dışında Asuka kime karşı tsundere ? Shirou dışında Rin kime tsundere ? Sousuke dışında Chidori kime tsundere ? Kızın tsuntsun da deredere de aynı kişiye olması lazım. Sen diyorsunki narutoyu dövüyor sasukesi seviyor bundan tsundere olmaz ...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hic onemli degil ana karaktere olan davranislar belirleyici degildir Eri herkese tsundere, sago sola emir vermeye bayilan kendine cikma teklif edenleri paso geri ceviren bir tip harima haric bir zaafi yok hatunun, zaten tsundere karakterlerin asik oldugu kisileri hirpalama nedeni budur genelde asuka herkese karsi oyle ilk ciktigi bolumde toji yi dovdu ulan biz bunlami ayni sinifa dustuk dediler, ilerki bolumlerdede eline gecirdigi ehr firsatta sinif arkadaslarina manevi iskence yapti Rin herkese karsi oyle shirou rin le ilgilenince arkadasi ne demisti? "o kizdan uzak dur o cadi gibi bisi pesinden kosanalri manevi olarak mahvfediyor vs vs" ki rin en guzel ornek olmus tsundere dedigimiz karakterlerin illa ikide bir ana akrakteri doven kizlar olmadigini gostermis oldu chidori ayri bir olgu zaten okulda adi cikmis "barbar" diye, sinif baskanligi gorevini yuruturken yada sousuke nin cikardigi karisiklikalrda eline firsat gecince stress atmaya ehrkese dalan bi tip ha dersen benim tsundere den anladigim ana karakteri zirt pirt doven kaba davranan kizlar haklisin... ama kendi capinda tsundere bu degildir cunki ha sakurada narutoya asik degildir (isallah) sadece uyuz olmaktadir (shippuden de biraz daha akillanmis tabi kimseye zaaf gostermiyen ama saske diince akan sulari durduran bir kiz olmus) sakura X naruto olmasin zaten sakura daha iyilerini hakediyor hade nas :P naruto X hinata dir olay naruhina ftw saskeyide oldurursek sakurada bana kalir boylece >:D sakura ne diye seversin bu allahin ozurlusunu :'(
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Eri sağa sola emir veriyor ? daha yeni 2000 sayfa SR mangası bitirdim böyle bir şeye rastlamadım. Yapılan bütün çıkma tekliflerini güler yüzle reddediyor. Aynı Sawachikadan mı bahsediyoruz yoksa sırf tartışmak için sıkıyormusun ? 250 Chapter boyunca ciddi bir suratla ters cevap verip hatta nefrete kadar götürdüğü 1 kişi var o da Ağır manga spoiler Yakumo. Onun da sebebi Eri nin Harima ile Tokyoya arkadaşının lokantasında yemek yemeye gittiği zaman Tenmanın Erinin evine gitmesi. Özür dilemek için Tenma Erinin evinin dışında kar altında sabaha kadar bekliyor. Akşam eve dönmeyince Yakumo merak ediyor ve Erinin evine gidiyor. Orda ablasını ve dönmekte olan Eriyi görüyor. Tenma özür diliyor, Eri sallamıyor (kavgalılar halen) Yakumo da dayanamayıp Eriye tokat atıyor. Daha sonra 2. sınıf sonundaki walking eventdeki yakumoxharima öpüşme olayı da olunca hepten şalterleri atıyor Erinin. Asuka Kaji dışında herkese nefret kusuyor ve sadece laylom olarak karşısına çıktığı tek kişi o. Dizi, film, iron maiden 1-2, shinji ikari raising project, rei ayanami raising project (Asuka yı da büyütebildiğiniz versiyonu) ve drama trackte love-hate relationship sahibi olduğu TEK insan Shinji. Fate/Stay Night 3 route da da böyle birşey olmuyor. Okulda ona yazan herkezi direk geri çeviriyor hatta. Okçuluk klubündeki arkadaşı ile nerdeyse hergün laylom konuşuyorlar. Tek dümdüz nefret ettiği kişi Shinji (Sakura'nın abisi) o nun da çok derin sebepleri var. Çok ağır spoiler Sakura ile Rin esasında kardeşler. Shinji sık sık Sakuraya evde tecavüz ediyor. Hatta Masterlık simgesi olan Command Spell Shinjide çıkmıyor, Sakurada çıkıyor. Shinji zorla kendine geçiriyor onları. Chidorinin kaba kuvvet kullandığı birini gösterirmisin bana lütfen Sousuke dışında ? Bütün dizi boyunca duygu gösterdiği tek insan Sousuke. Ha FMP romanlarının sadece 4ünü okudum o konuda bilgin varsa paylaş, çok mutlu olurum. Aşık olması mı gerekiyor ? "emotional weakness" sahip olmasıdır "deredere" kısmı. said: haklisin... ama kendi capinda Haklısın sende ama kendi yetersiz bilgin dahilinde ^_^ Edit : Konu dışına çıkmak zorunda kaldığımız için özür dilerim ;<
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gene taktin love/hate relationshiplere ve ana akraktere komedi diye paso vurulmasina tsundere demiyoruz yetersiz bilgi hebe hube lol anime/manga lo bu ne yetersiz bilgisi tarih mi tartisiyoruz yoksa bilimmi? tsundere yapimcilarin degil otakularin koydugu bir karakter turu o yuzden belli bir siniri yok kimi senin gibi siddete dayali der kimi guclu zayiflik gostermiyen ama bir buyuk zaafi olan tiplere der bu ego ne boyle onu okudum bunu yaptim soyle superim sen bilgisizsin eziksin vs surda sakin sakin tartisiyorduk senden once tam akuma gitti agresif otakualrdan kurtulduk diyorduk akumanin ruhu giderken intikam icin seni summonladi heralde
tunca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aga sen de aynı şeyi söylemişsin haklisin... ama kendi capinda Haklısın sende ama kendi yetersiz bilgin dahilinde bunla bunun ne farkı var ki =P ayrıcana adamın bir agresifliğini göremedim, artislik de yapmıyo dediğin gibi, sana öle geldi bence. bonus: tartıştığınız konuya koyim ahah
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben okudum demesem biri bana söyledi desem daha mı doğru olur ? Ben kendimden emin olarak böyle bir şey yok diyorum, hiç bir mediasında böyle bir şey olmuyor diyorum. Dediklerim kendi verdiğim örneklerde ve sayısız insan tarafından günlük ziyaret edilen ve güvenilir olarak kabul edilen bir internet ansiklopedisi tarafından doğrulanıyor. Sen ise sadece kendi dediklerini kaynak göstererek bunların yanlış olduğunu söylüyorsun. Üstüne de 1 tane kanıt göstermiyorsun kendi sözlerin dışında. Yetersiz bilgi evet. Belli ki yeteri kadar ilgilenmemişsin, bilgin yetersiz yada sırf tartışabilmek için düpedüz sallıyorsun. Yeterli olduğuna inanıyorsan örnek ver. Kişisel saldırı ve hakaretlerine cevap vermek istemiyorum. Biz yıllardır burdayız sen kim oluyorsun yeni yetme anlamındaki laflar zaten sizin saygınlığınızı gösterdi. Bir dahaki sefere Demirbaş listesine bakar gelirim ^_^
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Off hani laf etmiyim, kendi kendine belki düzelir diyordum ama dayanamıycam artık. Hani nerden girsem nasıl desem kalbini kırmam acaba diye çok düşündüm ama olmuyor. Kaede, kalbini çok kötü kırarlar bak uyarmadı deme. Düzgünce tartış, gelipte burda bize yok şu şöyleymiş yok şu böyleymiş ben şunu yaptım filan da deme. İndirirler havanı cidden. Götü boklu 2-3 anime karakteri üzerinden böyle ucuz ve gereksiz tartışmalar yaparak ancak kendini rezil edersin. Bebelerin yaptığı "Superman Batman'i döver" muhabbeti yapıyorsun resmen.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kaede: said: Ben okudum demesem biri bana söyledi desem daha mı doğru olur ? Ben kendimden emin olarak böyle bir şey yok diyorum, hiç bir mediasında böyle bir şey olmuyor diyorum. Dediklerim kendi verdiğim örneklerde ve sayısız insan tarafından günlük ziyaret edilen ve güvenilir olarak kabul edilen bir internet ansiklopedisi tarafından doğrulanıyor. Sen ise sadece kendi dediklerini kaynak göstererek bunların yanlış olduğunu söylüyorsun. Üstüne de 1 tane kanıt göstermiyorsun kendi sözlerin dışında. Yetersiz bilgi evet. Belli ki yeteri kadar ilgilenmemişsin, bilgin yetersiz yada sırf tartışabilmek için düpedüz sallıyorsun. Yeterli olduğuna inanıyorsan örnek ver. Kişisel saldırı ve hakaretlerine cevap vermek istemiyorum. Biz yıllardır burdayız sen kim oluyorsun yeni yetme anlamındaki laflar zaten sizin saygınlığınızı gösterdi. Bir dahaki sefere Demirbaş listesine bakar gelirim ^_^ he he o dediginden viktor sux ha genel olarak killigim varmi var TTGL konusundan geass konusundan bleachden 50 kisinin abi super ne guzel diye tartistigi konuya ohoo bu boktan lan tarzinda elestiri yazip ortaligi karistiran insanlari pek sevemiyorum isinicaz heralde zamanla akumaya alismamda baya surmustu ama sinir oluyorum anime gibi insanalrin bos zamanalrinda eglenmek icin izledigi biseyde "ben cok super biliom siz anlamiyonuz aslidna o kotu benim zevklerim super benden iyimi biliceksiniz" bilicaltiyla dolasan tipleri ha hemen ben yeniyim sen eskisin ezmeye calisiyorsun benide apayri bir duygu somurusudur neyse bundan sonra ben bok etmiyim bari su topigi ettik edicegimiz kadar zaten
Öne çıkan mesajlar