Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

animesi filler dönemindeyken bir ara manga part 2 ye devam etmiştim shippuden çıkana kadar okudum, daha sonra animesinden devam ederim diye düşünüyordum ama mangaya alışınca anime çok havada kalıyor. hikayenin gidişini bildiğimden mi bilmiyorum, ama dövüş sahneleri bile hiç eğlenceli gelmiyor. :S
Sosyal ağlarda paylaş

e ne bekliyosunuz yahu her bölümde kapışmamı olsun.

kapışma olunca "ohoo yine 18943573489 bölüm dövüşecekler diyosunuz" olmayıncada hiç bişi olmaıd bölümde diyosunuz.

ne oldu anlatayım bölümde,[spo] sandin garaayı ahla sevmediğini sitemediğini öğrendim kankuru kardeşini korumak için kastı kasıldı oan buan dadandı bunu gördük, bu sırada temaride karşı cıkmasın diye abudik bi yeri koruma görevi vemirşler kankruuyuda ögöndercekelrmiş kısmet olmamış.

4. ve 3. kazekageler hakkıdna bilgi almış olduk.

3. cok kral bi adammış ama kaybolmuş ne yazıkki.

içinden cin cıkartılan insanlar direk ölüyomuş bunuda öğrenmiş olduk.

sand garaadan önceki iki kişiyi bu şekilde öldürmüş mesela sand'e dair bunu da öğrenmiş olduk.

akatsukinin tekniği için adam gerekiyomuş sacrifice yanı durmadan yapamıyolar öle onuda örendik mesela.

sasori ninesini hatırlıyo hafiften tırsıyo bunuda örenmiş olduk.

odame rasengan atınca naruto yamuluyo daha alışamamış tekniğe bunuda öğrendik.

keza biliyoduk gate acmanın yan etkilerini olduğunu hatta ben lşaşırmıştım lan guy'ye bak 6 gate actı hala ayakkta duruyo diye, az bil geldi bana o kadarcık etkilenmesi ama guy tabi kral adam.[/spo]

Yanı mangayı okumamış insanlar için bi sürü sorunun cevabi verildi bir sürü yenı bilgi verildi, oldukca dolu bi bölümdü.
Sosyal ağlarda paylaş

valla resmen tiksindim bölümden. beni tek etkileyen kısım yeni bi akatsuki görmek oldu onun dışında gene daha önce milyon kez verilmiş bilgilerin tekrar verilmesi, yine sakura ağlar naruto gazı verir. resmen görev gibi izliyorum ne eski aşkım kaldı ne heyecanım 15 dakikalik anime ve izlerken içimin kıyıldığı anlar oluyor :p.
Sosyal ağlarda paylaş

bölümleri toptan indirmeye alışıp da sonradan sıkılmanın yankıları bunlar.

150. bölümden beri teker teker izliyorum, izlenebilitesi var, abarttığınız kadar sıkıcı değil. ama hayatınızı bağlayıp da ilk baştan izlediğiniz gibi beklerseniz olmaz tabi.

sadece narutoda değil, hiçbir animede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...