Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]Itachi'nin naruto'da gözü var!!11! Bir de ilk defa bu kadar iyi efekti olan bir rasengan yapmislar tebrik,sonunda rasengan ne kadar güçlüymüs anlayabiliyoruz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 super teknık dedıler jiraya sakın o teknıgı kullanma dedı bende bısey sandım alt tarafı obez rasengan cıktı Hic degilse dovusler bıttıde esas amaclarına gerı donduler sonunda bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu değildir ebnce o jiraya bence kyubiyi cağırın ondan chakra almasıdna bahsediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 abooov oyunda bu teknikle dag filan deliyordu hayal kirikligina ugradim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ya sessiz sedasız okuodum ne güsel unuttunuz topiği 14-15 vs çıkmıştır az özet-spoiler alabilir miyim plx. İzleyemiorum bare okuyım ne oldu ne bitti. up up up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 cuma sabahi çikiyor,ondan sonra kritigi basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 en son 12yi izleyebildim ondan sonra çıkmıştır die düşünmüştüm şu aralar hiç takip edemiorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Naruto Shippuuden DB16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ee bu muydu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 next episode: gaara dies işte ondan sonra başlıyor olay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Olaylari bilerek izlemek eger guzel dovus animasyonlari da yoksa hic eglenceli degil. Sanirsam uzunca bir sure izlemeyip combatli bolumleri indiricem sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bu bölümü izlemeyenler hiç bişey kaybetmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 adamlar ole bi gazla anlatıyor ki olayları simdi dovus cıkacak sımdı bisey olacak diye heyecanla beklıyorsun sonra bı bakmıssın bolum bıtmıs o gazla kalıyor ınsan cok pıs koyuyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 [spo]Cidden öyle masakari,Zetsu hadi koçum bitir islerini dediginde akatsuki lideri,aha savas dedim ama hepsi öteki bölümeymis :/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 [spo]işlerini bitir demedi, ortalıktaki cesetleri hallet dedi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 animesi filler dönemindeyken bir ara manga part 2 ye devam etmiştim shippuden çıkana kadar okudum, daha sonra animesinden devam ederim diye düşünüyordum ama mangaya alışınca anime çok havada kalıyor. hikayenin gidişini bildiğimden mi bilmiyorum, ama dövüş sahneleri bile hiç eğlenceli gelmiyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]@dreagloth,lafin gelisi...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 e ne bekliyosunuz yahu her bölümde kapışmamı olsun. kapışma olunca "ohoo yine 18943573489 bölüm dövüşecekler diyosunuz" olmayıncada hiç bişi olmaıd bölümde diyosunuz. ne oldu anlatayım bölümde,[spo] sandin garaayı ahla sevmediğini sitemediğini öğrendim kankuru kardeşini korumak için kastı kasıldı oan buan dadandı bunu gördük, bu sırada temaride karşı cıkmasın diye abudik bi yeri koruma görevi vemirşler kankruuyuda ögöndercekelrmiş kısmet olmamış. 4. ve 3. kazekageler hakkıdna bilgi almış olduk. 3. cok kral bi adammış ama kaybolmuş ne yazıkki. içinden cin cıkartılan insanlar direk ölüyomuş bunuda öğrenmiş olduk. sand garaadan önceki iki kişiyi bu şekilde öldürmüş mesela sand'e dair bunu da öğrenmiş olduk. akatsukinin tekniği için adam gerekiyomuş sacrifice yanı durmadan yapamıyolar öle onuda örendik mesela. sasori ninesini hatırlıyo hafiften tırsıyo bunuda örenmiş olduk. odame rasengan atınca naruto yamuluyo daha alışamamış tekniğe bunuda öğrendik. keza biliyoduk gate acmanın yan etkilerini olduğunu hatta ben lşaşırmıştım lan guy'ye bak 6 gate actı hala ayakkta duruyo diye, az bil geldi bana o kadarcık etkilenmesi ama guy tabi kral adam.[/spo] Yanı mangayı okumamış insanlar için bi sürü sorunun cevabi verildi bir sürü yenı bilgi verildi, oldukca dolu bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla resmen tiksindim bölümden. beni tek etkileyen kısım yeni bi akatsuki görmek oldu onun dışında gene daha önce milyon kez verilmiş bilgilerin tekrar verilmesi, yine sakura ağlar naruto gazı verir. resmen görev gibi izliyorum ne eski aşkım kaldı ne heyecanım 15 dakikalik anime ve izlerken içimin kıyıldığı anlar oluyor :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bölümleri toptan indirmeye alışıp da sonradan sıkılmanın yankıları bunlar. 150. bölümden beri teker teker izliyorum, izlenebilitesi var, abarttığınız kadar sıkıcı değil. ama hayatınızı bağlayıp da ilk baştan izlediğiniz gibi beklerseniz olmaz tabi. sadece narutoda değil, hiçbir animede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bide bölüm boştu diyenler mangayı okuyanlar. yoksa spoilerda yazdıklarımın büyük bi kısmı anime'i takip edenlerin ilkkez örendiği bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 naruto saat kaçta çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 2'ye doğru çıkar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ama o çıkan raw versiyon sanırım. altyazının eklenmesi falan daha uzun sürüyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 raw saat 6 gibi cıktı dayanamayanlar için Stromberry sub stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar