Luriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 E artık fillerlar bitti yeni bi sezon başladı artık kendine ait bi başlıgı olmalı. Ben dayanamayıp mangasını okumuştum büyük bölümünü ordan dayanarak animede şu anda çok iyi ilerlio diyebilirim. Ama başta sasukeyi nie gösterdiler anlamadım sanırım o kadar aradan sonra izleyicilere bi gaz verelim unutsunlar filler olaylarını diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bu haftaki dattebayo rip'i çıkmadı mı henüz ? Bleach'de göremedim anime hub'larında. Bilgisi olan var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 2 aydır naruto konusunda konuşuyorduk biz. edit: naruto haftaya çıkıcak. hatta artık hep 15 günder bir çıkabilir. bleachtede aynı olay mı var bilmiyorum. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 @Luriel; Sasuke yi başta göstermelerinin nedeni , dattebayo'nun insanların fillerlardan bayıp naruto yu bırakmasını engellemek için olabilir. Shippuuden gerçekten çok güzel ; ama 2 hafta beklemek koyuyor doğrusu. Her hafta 23 dk lığı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bleach te narutoda fillerdan çıktı fakat bleach açık ara önde gidiyor. Birde narutonun 2 haftada bir gösterilmesi cabası. bölüm uzun olcak diede arada çok gereksiz sahneler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya son 1 haftada izledim narutoyu 1. bolumden sonuna kadar sunu soyliyebilirim omrumde gordugum en flashback manyagi anime 10 dakika once olan olayin 2 defa flashback i yapilirmi yaaa filler lar rezaletti bleach de filler a girdi ama bleach in fillerlarinda hem gaz veren hikaye vardi hemde karakter gelisimine devam ettiler naruto fillerlari ise pokemon kivaminda olmus makasla kirpilsa mangaya sadik kalarak 220 bolumu net 60-70 e indirilebilir flashbackler le en az 5 dakika dolduruyor her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 fillerlar bitti iyi guzelde bolumler cok uzun bayiyo. 7bolum oldu daha 2 tane manga bolumunu tamamlamadilar.. Birde en basinda neden sasukeyi gosterdiler anlamadim. Bu gidisle sasukeyi anca 2008de birdaha gorucez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 çogu dediginize katılıyorum ancak bleach fillerlarının güzel oldugunu katılmıyorum ben çok sıkıldım onlardada filler fillerdır sonuçta ki senaryoyu deiştirdiler bleachte fillerlar yüzünden en son shinigamilerle arrancarlar kapışırken bile o modified soullar müdahele etti yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 mod soul lar ayri bi geyik zaten komedi etkisinden baska bisi katmiyorlar fillerlar bitince gitmeleri lazimdi ama filler sezonda ki analtilan hikaye guzeldi yani kariya vs byakuya yada maki nin zaraki ile olan kapismasi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bence gayet güzel shippuuden, hatta naruto'nun hiç olmadığı kadar. filler'ın bitmesinin yanısıra o velet hallerinin bitmesi karakterlerin biraz ciddileşmesini sağladı işlerin. öbür türlü 12 yaşında çocuklar anlı şanlı usta ninjaları pataklıyordu filan komediydi biraz.. ha ayrıca sakura nihayet bir baltaya sap oldu. tebrik ediyorum kendisini.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 8 ne zaman çıkıo yav baydım beklemekten önceden ne güzeldi günde 10-20 bölüm çatur çutur izlioduk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 e sam, ne olacak yani şimdi? anlı şanlı ninjaları pataklamayacaklar mı? yani 3 sene ile mi mantıklı hale geldi? :P spoiler vermemek için çok çırpındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 valla 15 yaşında biraz daha mantıklı da 12'de değil pek.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Şipuden hoşuma gitti benim. Havası değişmiş gerçekten. NAruto'dan biraz daha farklı. Anlı şanlı olayında bişey diyemicem. Bi yolunu buldurup "owniiing" oluyodu. :) Sakura sonunda hakikaten gereksiz karakter olmaktan çıktı çok memnunum. Daha hinatayı göremedik onu merak ediyorum. Yeni bölüm ayın kaçında çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 cuma düşer muhtemelen sitelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 8-9 torrente çıkmış. hayırlı olsun. yüklenin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Anime indirirken dc hub'larindan indirin. Ozellikle baglanti hiziniz dusukse torrent'ten cok daha cabuk indirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Şu an 75kb/sn ile indiriyor. Daha önce 110 falan görmüştüm. idare ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yavaşlar o sonlara doğru : p edit : hem kotan kadar konuş :) [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 15:37 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 %60 oldu. 82kb. hub neymiş =p http://yhbt.mine.nu/t/ns008-009.torrent [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 15:38 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 izledim. gayet güzel olmuş. ağlayacaktım nerdeyse. spo vermiyim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]valla ben hic begenmedim 2. yarısının coğu flashbackler gene ben monsterim o monster bilmemne muhabbeti. 45 dakka sürücek bisürü olay gelişcek diye beklerken hicbişey olduğu yok. ben eminim şimdi team kakashinin olay yerine varmasi 10 bölüm sürücek ve sırf bunların daldan dala atlamasını her bölümde 10 dakika izlicez :P. action istiyoruz arkadaşım !!!11[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]ben bu bölümü beğendim. şimdiye kadarki en iyi shippuuden bölümü diyebilirim. ama artık narutodan aksiyon bekliyorum ben de :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 [spo]Bu bölüm nedense aksiyona gerek duymadım. Son bölümlerinde yaşlar düştü gözümden eheeha. Yani action'a açlığınızı anlayabiliyorum da konu derinliği açısından çok değerli bölümler bunlar. Kimi power-play sever kimi role-play. dimi =p [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar