Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
E artık fillerlar bitti yeni bi sezon başladı artık kendine ait bi başlıgı olmalı. Ben dayanamayıp mangasını okumuştum büyük bölümünü ordan dayanarak animede şu anda çok iyi ilerlio diyebilirim. Ama başta sasukeyi nie gösterdiler anlamadım sanırım o kadar aradan sonra izleyicilere bi gaz verelim unutsunlar filler olaylarını diye olabilir.
Mesaj tarihi:
2 aydır naruto konusunda konuşuyorduk biz.
edit: naruto haftaya çıkıcak. hatta artık hep 15 günder bir çıkabilir. bleachtede aynı olay mı var bilmiyorum.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 11:21 tarihinde, Krusty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Luriel;

Sasuke yi başta göstermelerinin nedeni , dattebayo'nun insanların fillerlardan bayıp naruto yu bırakmasını engellemek için olabilir.

Shippuuden gerçekten çok güzel ; ama 2 hafta beklemek koyuyor doğrusu.
Her hafta 23 dk lığı tercih ederim.
Mesaj tarihi:
Bleach te narutoda fillerdan çıktı fakat bleach açık ara önde gidiyor. Birde narutonun 2 haftada bir gösterilmesi cabası.
bölüm uzun olcak diede arada çok gereksiz sahneler oluyor.
Mesaj tarihi:
ya son 1 haftada izledim narutoyu 1. bolumden sonuna kadar sunu soyliyebilirim omrumde gordugum en flashback manyagi anime
10 dakika once olan olayin 2 defa flashback i yapilirmi yaaa
filler lar rezaletti bleach de filler a girdi ama bleach in fillerlarinda hem gaz veren hikaye vardi hemde karakter gelisimine devam ettiler
naruto fillerlari ise pokemon kivaminda olmus

makasla kirpilsa mangaya sadik kalarak 220 bolumu net 60-70 e indirilebilir flashbackler le en az 5 dakika dolduruyor her hafta
Mesaj tarihi:
fillerlar bitti iyi guzelde bolumler cok uzun bayiyo. 7bolum oldu daha 2 tane manga bolumunu tamamlamadilar.. Birde en basinda neden sasukeyi gosterdiler anlamadim. Bu gidisle sasukeyi anca 2008de birdaha gorucez..
Mesaj tarihi:
çogu dediginize katılıyorum ancak bleach fillerlarının güzel oldugunu katılmıyorum ben çok sıkıldım onlardada filler fillerdır sonuçta ki senaryoyu deiştirdiler bleachte fillerlar yüzünden en son shinigamilerle arrancarlar kapışırken bile o modified soullar müdahele etti yani o derece.
Mesaj tarihi:
mod soul lar ayri bi geyik zaten komedi etkisinden baska bisi katmiyorlar fillerlar bitince gitmeleri lazimdi
ama filler sezonda ki analtilan hikaye guzeldi yani kariya vs byakuya yada maki nin zaraki ile olan kapismasi filan
Mesaj tarihi:
bence gayet güzel shippuuden, hatta naruto'nun hiç olmadığı kadar. filler'ın bitmesinin yanısıra o velet hallerinin bitmesi karakterlerin biraz ciddileşmesini sağladı işlerin. öbür türlü 12 yaşında çocuklar anlı şanlı usta ninjaları pataklıyordu filan komediydi biraz..

ha ayrıca sakura nihayet bir baltaya sap oldu. tebrik ediyorum kendisini.. :p
Mesaj tarihi:
Şipuden hoşuma gitti benim. Havası değişmiş gerçekten. NAruto'dan biraz daha farklı.

Anlı şanlı olayında bişey diyemicem. Bi yolunu buldurup "owniiing" oluyodu. :)

Sakura sonunda hakikaten gereksiz karakter olmaktan çıktı çok memnunum.
Daha hinatayı göremedik onu merak ediyorum.
Yeni bölüm ayın kaçında çıkıyor?
Mesaj tarihi:
[spo]valla ben hic begenmedim 2. yarısının coğu flashbackler gene ben monsterim o monster bilmemne muhabbeti. 45 dakka sürücek bisürü olay gelişcek diye beklerken hicbişey olduğu yok. ben eminim şimdi team kakashinin olay yerine varmasi 10 bölüm sürücek ve sırf bunların daldan dala atlamasını her bölümde 10 dakika izlicez :P. action istiyoruz arkadaşım !!!11[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]ben bu bölümü beğendim. şimdiye kadarki en iyi shippuuden bölümü diyebilirim. ama artık narutodan aksiyon bekliyorum ben de :)[/spo]
Mesaj tarihi:
[spo]Bu bölüm nedense aksiyona gerek duymadım. Son bölümlerinde yaşlar düştü gözümden eheeha.

Yani action'a açlığınızı anlayabiliyorum da konu derinliği açısından çok değerli bölümler bunlar. Kimi power-play sever kimi role-play. dimi =p
[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...