Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

E artık fillerlar bitti yeni bi sezon başladı artık kendine ait bi başlıgı olmalı. Ben dayanamayıp mangasını okumuştum büyük bölümünü ordan dayanarak animede şu anda çok iyi ilerlio diyebilirim. Ama başta sasukeyi nie gösterdiler anlamadım sanırım o kadar aradan sonra izleyicilere bi gaz verelim unutsunlar filler olaylarını diye olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya son 1 haftada izledim narutoyu 1. bolumden sonuna kadar sunu soyliyebilirim omrumde gordugum en flashback manyagi anime
10 dakika once olan olayin 2 defa flashback i yapilirmi yaaa
filler lar rezaletti bleach de filler a girdi ama bleach in fillerlarinda hem gaz veren hikaye vardi hemde karakter gelisimine devam ettiler
naruto fillerlari ise pokemon kivaminda olmus

makasla kirpilsa mangaya sadik kalarak 220 bolumu net 60-70 e indirilebilir flashbackler le en az 5 dakika dolduruyor her hafta
Sosyal ağlarda paylaş

çogu dediginize katılıyorum ancak bleach fillerlarının güzel oldugunu katılmıyorum ben çok sıkıldım onlardada filler fillerdır sonuçta ki senaryoyu deiştirdiler bleachte fillerlar yüzünden en son shinigamilerle arrancarlar kapışırken bile o modified soullar müdahele etti yani o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet güzel shippuuden, hatta naruto'nun hiç olmadığı kadar. filler'ın bitmesinin yanısıra o velet hallerinin bitmesi karakterlerin biraz ciddileşmesini sağladı işlerin. öbür türlü 12 yaşında çocuklar anlı şanlı usta ninjaları pataklıyordu filan komediydi biraz..

ha ayrıca sakura nihayet bir baltaya sap oldu. tebrik ediyorum kendisini.. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Şipuden hoşuma gitti benim. Havası değişmiş gerçekten. NAruto'dan biraz daha farklı.

Anlı şanlı olayında bişey diyemicem. Bi yolunu buldurup "owniiing" oluyodu. :)

Sakura sonunda hakikaten gereksiz karakter olmaktan çıktı çok memnunum.
Daha hinatayı göremedik onu merak ediyorum.
Yeni bölüm ayın kaçında çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]valla ben hic begenmedim 2. yarısının coğu flashbackler gene ben monsterim o monster bilmemne muhabbeti. 45 dakka sürücek bisürü olay gelişcek diye beklerken hicbişey olduğu yok. ben eminim şimdi team kakashinin olay yerine varmasi 10 bölüm sürücek ve sırf bunların daldan dala atlamasını her bölümde 10 dakika izlicez :P. action istiyoruz arkadaşım !!!11[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...