Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hergün başka bir bela

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Geçen migrosta dvdsini görmüştüm alıvereyim dedim. En son bu filmi digiturk varken moviemax kanalında izlemiştim diye hatırlıyorum(izlediğimde 15 20 dakka falan film hakkında konusunu pek bilmiyorum).

Filmi izlicem fakat acaip derecede gore bir film oldugunu söylediler. Aşırı böehk dedirten filmleri izleyemiyorum(mide bulantısı yaşıyorum), filmi önceden izleyen varsa bi yorum yapabilir mi? İzlenmesi vakit kaybımı yoksa iyi mi?
Birde çok gore sahneler varmı
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir film.
Film de hafif fellini vari bir "sanatsal" yavaşlık söz konusu.Action filmi değil zaten, psikolojik drama diyebiliriz.

Kısaca konusu ; Beyin üzerinde bazı araştırmalar yapılıyor, insanın şiddet dürtüsü ile alakalı zamanında, bir ilaç geliştiriliyor ve insan denek kullanılıyor.
Bu araştıma sonucunda kullanılan deneklerde, diğer insanları yeme iç güdüsü uyanıyor çok şiddetli bir biçimde.

Konusuna aldanıp sakın bir Living of Dead falan beklemeyin yalnız.Dediğim gibi bu iç güdü ile savaşan ve savaşamayan 2 deneği anlatıyor diyebiliriz.Ağır bir film.

+ Unutmadan, filmin müzikleri Tindersticks'e ait, izlenir kılan başka bir etken.

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 10:12 tarihinde, DamienThorne tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...