toybox35 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bu necro skilini kitapını falam serverda nasıl acabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Zebula Ocak paketinde var necromancery scripti. Ama onun çalışması için bir func eklemen lazım mesela [FUNCTION necroyumbenkeserim] src.tag.necro 1 return 1 gibi ki bir komutla necro olduğunu belirteceksin. Yoksa kitabı açınca ölürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toybox35 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ya ben kitabı falan nereden indirecem zebulayı ındırdım vendorlar yoq bir kaç menü dışında stat lar falam başka değişmiş başka bişi değişmemiş yoksa ben mi yanlış bir şşey yaptım conlosa r falanda yaptım başka ne yapam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 .(x)tag.necro 1 Funca ne gerek var :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 O ayrı bir sorunsal tabi eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selobant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: marul, 21 September 2003 20:28 tarihinde demiş ki: Zebula Ocak paketinde var necromancery scripti. Ama onun çalışması için bir func eklemen lazım mesela [FUNCTION necroyumbenkeserim] src.tag.necro 1 return 1 gibi ki bir komutla necro olduğunu belirteceksin. Yoksa kitabı açınca ölürsün :) yav bu zebula dedıgınız sey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Şu http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toybox35 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 kitabı nasıl çıkaracagım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toybox35 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 baggio abi su tag.necro 1 ı nereye yazıcam oyunda yazdım bir şey olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Kitabı eklemek için .add i_bookncr yazacaksın. .tag.necro 1 i yazınca necro tagını bir yaptı o zaten ama sen belirgin bir ifadesini görmeyeceksin onun. Yani .tag.necro 1 yazıp kendini seçtiysen halloldu o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
marul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Şu http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toybox35 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 kitabı nasıl çıkaracagım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toybox35 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 baggio abi su tag.necro 1 ı nereye yazıcam oyunda yazdım bir şey olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Kitabı eklemek için .add i_bookncr yazacaksın. .tag.necro 1 i yazınca necro tagını bir yaptı o zaten ama sen belirgin bir ifadesini görmeyeceksin onun. Yani .tag.necro 1 yazıp kendini seçtiysen halloldu o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar