Prawler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Arkadaşlar Merhaba, Sabancı Üniversitesine nasıl ulaşabilirim Kadıköy'den? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 https://www.sabanciuniv.edu/tr/?kampus/hizmetolanak/ulasim/servis/servis.php edit:kadıköyden kalkan servisler hakiki koç / hidayet turizmin o civardan kalkıo, gidince görürsün zaten insanları. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 17:39 tarihinde, Ceday tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 et ordan kalıyo ücret alıyolar :d ama beles değil bu arada yanlız girebiliyomusun üniversiteye onu bilmiyorum bi sor almıylardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bi tane arkdasının ismini vermen gerekecek, ayrıca arkadasının da güvenlik kapısınıa "benim mal bi arkadasım gelicek haberiniz ola" demesi lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Hocayla görüşmeye gideceğim. Kaç para ücret alıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 harem gebzeler de geçmiyor mu sabancı'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bir hocayı ziyarete gidiyorum. Bir zahmet alıversinler. Bu arada Kadıköy'den kalkan otobüslere bineceğim. Kaç para aldıklarını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 3 ytl idi en son, gecen yaz heralde, olsa olsa en fazla 5 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ben gitmeden once 4 olmustu kadikoy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 taksim sabancı 5, kadıköy sabancı 4. Yemek yersen orda ortalama 4-5 d: hocayı aratırsın kapıda alırlar ama hoca meşgulse ..tın beklersin hoca bulunana kadar kapıda :D hepsinin nerden kalktığı zaten sitede var :D [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 10:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Yok Hocayla konuşmuştum zaten, zamanı beraber ayarladık... Yardımlarınız için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Gittim... Gördüm... Göztepeliğimden utandım :( Çok ta özendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ardeth ne bu bilgi hazinesi sewgilin mi var sabancıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar