Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi derginizi çıkarın


Fistan

Öne çıkan mesajlar

Internette yayın hayatına daha 2 ay önce başlayan bir e-dergi var: karakedi.org.

KARAKEDI.org yazılarınızı yayınlayabileceğiniz 3 farklı dilde (Türkçe, İngilizce ve Almanca) yayın yapan bir dergi, bir oluşum. Bu 3 farklı dil, içerikleri farklı olabilen 3 farklı dergi anlamına geliyor. Belirtilen kategorilerde eserlerini yayınlamış olan yazarlarının uzman oldukları alanlarda bilgi paylaşımı temeline dayanıyor.

Amacı, yayınladığı her makale ile kişilerde farkındalık ve bir bakış açısı yaratmaya çalışmak olan karakedi.org aynı zamanda size kendi derginizi çıkarma fırsatı da veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
öyleyse sistem kötü.Böyle olursa yazar sayısı üye sayısından daha çok olur..yazarların bır sınıfı olmalıydı bence.Yada yazar adayı ızleme sıstemı falan gıbı birşey.Yazar adayları attıkları mesajlara göre değerlendirilir.Uygun görülürsede yazar olurlar türünden.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 19:58 tarihinde, asas tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

admini ile konuştum. eğer onlinesa adam direk cevap veriyo anında kısa ve öz.. takdir ettim. sitede herkes yazar olabilirmiş. ancak yayınlanan makaleler konusunda seçici davranıyorlarmış. zira bekleyen 30 tane makale varmış yazarlarının düzenlemesi için bekleyen. yeni tasarıma geçince birkaç yeni özellik daha ekleyeceklermiş. hatta kodlama kısmında eklemişler. 2 ay sonra falan girecekmiş yeni sistem devreye ama belli olmaz diyor kendisi kodlama farklı meşguliyetler falan... amatör bir site olduğunu belirtip durdu. ancak kaliteli yazarlara sahip olduklarına inandıklarını söyledi. bu arada makaleler şiir olmayacakmış. şiir talebi çok gelmiş ancak belli bir konsepti oturtmak için bazı durumlardan feragat etmek zorundalarmış. bunun dışında dün bir üyeyi yanlışlıkla silmişler. kendisinden özür diliyorlar. bu arada paticiğide bu topikten dolayı zorunlu takip etmek zorunda kalmışlar. ondan sonraaa buradaki tasarım hakkındaki eleştirilere katılıyorlarmış. bizim yaptığımız eleştirilerin çok daha katılarını kendileri 2-3 aydır yapıyorlarmış. sonuna kadar katılıyorlar tasarım konusunda. tasarımda table kokuyormuş evet yeni tasarımda da kokacakmış maalesef. belki bir süre sonra paso div yaparız diyorlar. burayı pek anlamadım ama iletmemi rica etti. çok teşekkür ediyor ve yardımlarınızı eksik etmemenizi rica ediyorlar.

yukardaki röportajımsı şeyden sonra ben üye oldum açıkçası. amatör olması ve gönüllü olmasından dolayı. para kazanma hırsı yok abi en azından...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...