druenler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 valla ordaki topic boyle. biggest kismi dogru gibi eheh. cogunlugu free. oynayacak mmo ariyorsaniz bi bakin derim. bazi ufak olanlari bile eglenceli vakit gecirici olabiliyor. http://www.onrpg.com/boards/907.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 aa yok birakiyorum bu isi. 900 kisi bakmis 1 tane tesekkur eden yok! o kadar ugrastik emege saygi nerde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Emeğe Saygı! +rep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bindim terazine + 113 rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Çok uzun ve gereksiz oyunlarla dolu.Kısa bi liste hazırlayabiliriz ama. Hatta hemen başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 gereksiz derken? yani oyun tamamen zevk meselesi beni ekrana kitleyip gunlerce oynatabilecek bir oyun sana sacma - gereksiz - kotu gelebilir veya tam tersi. o listenin amaci "online oyun" arayanlar icin linkler. dikkat edersen fps felanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Gereksiz derken ; eski , hiç oyuncusu kalmamış ya da Knight Online gibi oynanamaz hale getirilmiş demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 dostum çok iyi bir çalisma, emegine saglik. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 02:06 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 REp+REP agacım. güzel listeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar