Twisty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 selamlar Web Hosting ve bir domain adı almak istiyorum. Arama yaptım http://www.profocio.net/ sitesin deki yıllık ücretler ve web alanları aklıma yattı galiba bir adet de domain veriyorlar fiyata dahil olarak. .htm bir site upload edeceğiz ondan zaten 25 mb 50 mb lik bir alan yeterli olcaktır.Hala kullanan müşterileri varsa yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 profocio Eno'nun reseller hosting servisiydi yanlis hatirlamiyorsam 2003 yilinda yapiyordu. hala devam ediyor mu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Acaba Enonun devam edip etmedigini ogrenmenin bir yolu varmı? [email protected] e mail atsam cevap alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bence hiç ugrasma rodosweb.com'dan al çok sağlam hizmetleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 teşekkur ederim pluton rodos web in fiyatlarıda bana uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 önemli değil. Hostbul'dan bulmuştum bende şimdi kullanmıyorum ama tavsiye ederim. Bi destek maili gönderdim geçenlerde mail sayfama girmeden cvp gelmişti. Eğer örnek sitede istersen www.turkceegitimi.com buraya girebilirsin rodosweb sağlıyo buranın hostunu ben tavsiye etmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 zopik'e özel mesaj at bakalım. o da bu işlerde. hoplayanmanda cubuk.yapiyoruz.com cobansalata onun hostinginde galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 dreamhost.com'u önerebilirim gercekten cilgin fiyatlari var ayrica burayida (bildirgec.com) okumanda fayda var yorumlar icin nasil bir yer oldugu hakkinda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 benden de alabilirsin makul fiyatlara tabii :p ~40ms serverlarımız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 dreamhost.com un odeme si cok acaiyp kredi kartını kabartmalarını kagıda karalıyıp fakslaman falan gerekebilir dediler anlayamadım tam. PrudenT domain ve web alanı fiyatlarını pm olarak atarsan bana sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 profocio güzel. bende 2004de host almıştım Eno'dan. Bi sorun olunca msnden fln direk yardımcı oluyor kendisi. zamanında öyleydi yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Ben malesef artık pek ilgilenemiyorum.. O derece ilgilenemiyorum ki, hosting le ilgili satış sayfasını bile kapatamadım.. :) Benim şirketin siteleri, şahsi sitelerim ve birkaç eski dost/müşterinin sitesi duruyor serverda.. Hatta ne zamandır birine devretsem diye düşünüyorum. Ciddi marka gücü var çünkü profocio nun... Yeniden canlandırsa biri faydalı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar