Cooldragon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Selam Benim şöyle bir sorunum. Biz iki arkadaş yaşıyoruz. Snırsız 256 Adlsl kullanıyoruz. Ortak kullanılan router özellikli bir adsl modemiz var. Ben genellikle World of Warcraft arkadaşım Warrock oynuyor. O Warrock oynarken ben warcraft oynayamıyorum. Ya çook yavaş oluyor yada kopuyorum. Oyun oynamasa webde gezse bile benim pingimi oynatmayacak şekilde yükseltiyor. Benzer sorunu olan bu çözebilmiş kimse varmı. Bazı yazılımlarla falan bunu çözebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 256 ile iki kişi çok zor , en aşağı bi 512 ya da daha iyisi 1024 lazım.Webde gezerken flash tarzı şeyleri kaparsan sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 biz 256 ile 2 kişi 150pingle burning legionda oynamıştık zamanında ama sanırsam bizim adsl'de bi abukluk vardı kavaklıdere hatları uçmuş diyodu herkes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 9 GB 1024 alın en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar