Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar restart oluyor...

AssassiN

Öne çıkan mesajlar

swg oynarken windows'a donup, sonra geri oyuna dondugumde bilgisayarim pat diye kapaniyor (restart oluyor aslinda). kapanmadan bi milisaniye once ekran mavi oluyor bisey farkedermi bilemicem
sonra swg'den cikip (yani quit game) bidaha oyuna girmeye calistigimdada aynisi oluyor. launchpadden karakteri secip play dedikten sonra...
bu oyunu aldigimdan beri bole canima taketti sorayim dedim
bilen varmi nasi cozerim bu isi?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Remote neyin bişey oldu kapamam lazım diye saymıo heralde? Reset atıo?

XP'de o kısa mavi ekran hatalarını çok yaşadım ben hepsi ram kaynaklıydı. Belkide swg süfer çok ram kullandığı için bu sorunu ilk defa onda yaşamış olabilirsin.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı bendede oluyor ama günde 1 kere,hatta geldikten sonra shortcut bar felan reset yiyor :( en çok uyuz olduğum şey o yani... Dün pvp nin ortasında bastı restart ı.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ramden oyunu minimize ettiginde hayvanlar gibi rame asiliyor oyun bende pek ram yok ama memturbo da oyun minimize iken ramde 0 mb bos yer kaliodu isletim sisteminin xp olmasi zaten bilgisayara yuklenir bir de swg hayvan gibi ram yiyen bir oyun ( 200mb dan fazla ) bir de minimize ettiğin an oyunu hem işletim sistemi hem oyun ayni anda sömürmeye başliolar bu da recovery gibi bir durum ortaya çikariyordur alet kendini kurtarmak için restart atiodur bence sebep bu[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!!

®Stalker®

Ewreem Aetar ( The Assasin )
ICQ = 29533131
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımdada CS aynı sorunu yaşatıyor oyundan bir kez çikilinca bir daha girilemiyor saniyorum Ramlerle ilgili bir ARIZA yetmezlik deil o zaman. Çünkü adama Format attik 10 kere kadar hala bir çözüm olmadi virus kaynakli olmadigi kesin[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!!

®Stalker®

Ewreem Aetar ( The Assasin )
ICQ = 29533131
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...