KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Smart Failre Predicte on Hard Disk 2 : ST9120821AS - (S1) WARNING: Immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be ... press F1 to continue.. Cart curt diye bi hata verio laptop.. yardım ederseniz sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 HDnin yedeğini al hemen. Muhtemelen HD gitmeden önce son çırpınışları yaşıyor, datalarını kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bios'dan SMART'ı devre dışı da bırakabilirsin uyarı sürekli çıktığı için deli ediyorsa. SMART genelde hata olasılığını tutturuyor ama SMART hata verdiğinde mutlaka diskin ölecek diye de birşey yok. Lakin Abso haklı her ihtimale karşı yedeğini al bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 neden kaynaklanır ya.. düzeltme yolu yokmu neden gitsin HD yeni daha pc.. kurtuluş çaresi :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bendede vardı bu sorun şimdi tam hatırlamıyorum ama bi arkadaşın tavsiyesi üzerine command ekranında fixmbr gibi bişiler yazmiştim o yazı bida çikmadi ama hdd si şafti dağıttı performansı yerlerde sürnüyor,aradi cik cüykk sesler geliyo,bence yeni bi hdd al çökmse bile o hdd de oyun falan oynamak işkence olur,tabi oyunlarla aran yoksa sorunda yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 SMART hatasi alip da gocmeyen HDD ben gormedim. Ya bugun ya yarin ya sonraki ay ya da sonraki yil, bi ara gidecek. Genelde fiziksel zarardan dolayi olusuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ok thanx.. fiziksel zarardansa çok narinmiş be laptop.. tamam teşekkürler yardımlarınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: SMART hatasi alip da gocmeyen HDD ben gormedim. Ya bugun ya yarin ya sonraki ay ya da sonraki yil, bi ara gidecek. Genelde fiziksel zarardan dolayi olusuyo... Her HDD ölümü tadacaktır... riglous. :) IDE kablosunda oluşbilecek bir sorun SMART'ın cevabının farklı yorumlanmasına neden olabiliyor. Hatta evrensel bir SMART standardı olmadığı için IDE ya da iletişim kanalın neyse onda sorun olmasa bile SMART cevabı yanlış yorumlanabiliyor sistem tarafından. (Not that SMART :P) Yanlış anlama, kesinlikle haklısın genelde SMART uyarısı esaslı disk sorunları ile sonuçlanıyor ama benim demek istediğim hepsinin mutlaka HDD ölümü ile sonuçlanmadığı. Hatta sorun bazen sadece sistemin kullanılan SMART'a uyumsuzluğu olabiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette. ps: 2005'de SMART uyarısı aldığım ve halen kullandığım diskim var, istersen gösterebilirim. Pul koleksiyonum var görmek ister misin gibi oldu bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ayni sekilde yatmisti benim laptopin hddsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 teknoloji manyaı bi kızı atabilirsin bu şekilde eve :) ama kızı tahmin bile edemiyorum. :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar