Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Endüstriyel tasarım zaten, üniverstede yaptığın şey sevdiğin şeyler olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 katılmıyormusun halinmi yok ula sen erkenden şımarmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 hmm 2 hafta önce haberini almıştım bunun konuyu açayım demiştim kesin değil diye açmamıştım :D Aynen Chemical koş diye konu açmayı düşünüyordum. Chemical paticik adına katıl,gelen para ile de uo serveri açalım patiye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 başlık sakat yanlız tribute to emrah olarak algılanabilir aman diyim degistrlmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Hergün bi pati Çemisyal'in yerine okula gidip imza atsın... Başka türlü olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Oha 100.000 ! Komşuda pişer bize de düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 chem sık dişini gir bu işe kacmaz fırsat bu. öle sistem böel napalım vaktim yok demekle olmazki, daha da fazla cabalamak lazım. Kıcından ter gelmiyen insan insan değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 aslında kendini sıkabiliyorsa,fırsatı olacaksa,tabi çok önemli fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 naz yapma d: bir çoğumuz liseden geçti, bi çoğumuz öss zamanında bir sürü şeyle uğraştı (misal ben lise2de fen fuarına hazırlanmıştım bir de sanırım istaya gitmiştim, yoksa o lise1 miydi neyse...). Mızmızlanmazsan yaparsın d: [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 22:05 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben katılcaktım antalya elemesi olsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Chem katılmazsa ben katılırım,ama önce proje lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yd'den endüstriyel tasarım oluyor mu ^o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ahaha buraya yazayım dedim 6. sınıf okuyan bir çocuk çıktı Gaziantep elemelerinde geçen sene Adidas'in,Nike 'in vs. de yaptığı şu çipli ayakkabının aynısını yapmış.Haberi yok tabii böyle bir ayakkabı olduğundan, -İyi de bu yaptılar zaten -Yapmış ? (çocuğun surat ifadesi değişir) birde ondan önce bir çocuk çıktı şu sürtünme ile dolan pili yapan.Aynısını Çinliler vs. fenerlerde yaptılar biliyorsunuz ama çocuk gerçekten iyiydi.Açık lisede okuyor,hayatı boyunca elektronik vs. işlerde tamircilik yapmamış,17 yaşında. Üstelik bir taşınabilir radyo 2 pille çalışırken bu pili doldurup takınca tek pille çalışabiliyormuş gösterdi.Jüri takdir etti ve finale aldı. Cidden nelerimiz varmış meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kemikılcan öğretmenlerinle konuş, eğer kazanma gibi bir olayın olursa okulun ismi falan duyulur. reklam olur. yardım etsinler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kaçırma chemical bunu güveniyoruz sana yaparsın sen konus okulla tanıt projeni okula sonra ntv stüdyolarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 iyi de kişisel de chemical almadılar yarışmaya vs. diyordu , Kanal D'dekine katılacağım diyordu , kişisele gideyim ben hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 chemical gir kocum 70milyon pati ile arkandayız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar