Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Henüz denemedim server maintenanceta oldugu icin ama soyle bir fix buldum ise yariyacagini dusundugum icin paylasiyorum. http://na.apb.com/forums/showthread.php?t=42242 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o birazda Notoriety ( Criminal ) yada prestige ( Enforcer) levelina bagli soyle soyliyim GTAda nasi nasi 4 5 yildiz oldugunda azina siciliyosa ona gore adamlar gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 himm hiç gta oynamadım ama görünüşe bakılırsa böle bi durumdan şikayetçi olan pek yok gibi demekki çokta etkilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 amd athlonx2 3000ghz dd2 4gb ram 800mhz 9800 gt bu sistemle 25 - 30 fps alıodum ve aralarda sık sık yavaşlama yaşıodum. Ekran kartını sabit tutup phenomx6 ve ramleride 4gb ddr3 1666 mhz alınca fps 60'a çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 aynı sistem bende vardı, ben sadece 5770 ekran kartı alıyorum yarın geliyor, bakalım nasıl farketcek. olmadı parçaları birleştirip tek bir sağlam pc oluşturalım voltran hesabı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Asgard said: oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var? betasını oynarken benden kat kat güçlü insanları teke tek de aldığım oldu. taktik yaparsan çok etkili oluyor oyunda. çevreden dolaşma,pusu kurma gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 paticik olarak bi yerde toplaşalım yav hem muhabbet döner hem oyun oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 asgard, sana yazdıım arkada kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eregorn2 said: Asgard said: oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var? betasını oynarken benden kat kat güçlü insanları teke tek de aldığım oldu. taktik yaparsan çok etkili oluyor oyunda. çevreden dolaşma,pusu kurma gibi o zaman güzelmiş:) ya forumlara bakıyorumda balans yok oyunda diyip duruyo millet bide şuan oynayanların görüşlerini alsak çok iyi olur valla yani oyun sadece görev yapmaktan mı ibaret başka bişiler var mı?Solo oynasak verim alabilirmiyiz gibi:) deişik bi tür hayatımda gta oynamadıgım için ne yapılır ne edilir merak ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Solo oynayarak verim alamazsın, oyunda balance kavramı yok maalesef. Hep beraber bekliyoruz işte adam gibi bir patch gelsin. Ama sonuç olarak oyun çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 balans derken enforcerların silahları cok pis vuruyomus bunun gibi şeyler değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Evet enforcerlar fazlasıyla over-powered ve developerlar bu konuda hiç bir şey yapmıyor, mesela criminallar sırf stun-gun'lar yüzünden 1 character upgrade slot kaybediyorlar stun-gun felan kullanamıyorlar. Hakikaten bir MMO'da uzun süredir bu kadar ciddi bir balans sorunu görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bu kadar büyük bi sorunsa düzeltirler inş yakında bende siparişi verdim bakalım bi oyuna gireyimde herkesi toplayacam paticik guildi altında kısmetse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ulan conan'a başlamıştım tekrar 2 ay önce, baydım yine kapattım accountu. eylül ortası ingiltereye de gidiyorum yarım dönemliğine, başlasam mı acaba.. ulan ya patlarsa oyun.. canım da çekiyor ha asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 valla bende senin gibi düşünüyodumda baya ilgimi çekti vidyoları,verdim siparişi gitti 1-2 ay oyalasa yeter beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 arkadaşlar yeni oyun alcak varsa satıcam uygun fiyata :D 48 saat played duruyor. mail vs. herşeyi vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 üstün bi oyundada keseyim seni kaçma:D toraman ben warhammerdan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben heallicektim seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 enforcer olalım bari hepimiz, hep eziliyo criminaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 benim için fark etmez 1-2 güne gelir herhalde box girerim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 iptal ettim siparişi bi sorundan dolayı izmitte elden alabilecegim bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 D&R yokmu orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tüm teknoloji marketlerde var bu oyun neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 D&R yok izmitte sanırsam teknoloji marketlerinde var gösteriyo ama daha izmite gelmemiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar