Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amd athlonx2 3000ghz
dd2 4gb ram 800mhz
9800 gt

bu sistemle 25 - 30 fps alıodum ve aralarda sık sık yavaşlama yaşıodum. Ekran kartını sabit tutup phenomx6 ve ramleride 4gb ddr3 1666 mhz alınca fps 60'a çıktı
Mesaj tarihi:
Asgard said:

oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var?

betasını oynarken benden kat kat güçlü insanları teke tek de aldığım oldu. taktik yaparsan çok etkili oluyor oyunda. çevreden dolaşma,pusu kurma gibi
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:

Asgard said:

oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var?

betasını oynarken benden kat kat güçlü insanları teke tek de aldığım oldu. taktik yaparsan çok etkili oluyor oyunda. çevreden dolaşma,pusu kurma gibi

o zaman güzelmiş:) ya forumlara bakıyorumda balans yok oyunda diyip duruyo millet bide şuan oynayanların görüşlerini alsak çok iyi olur valla yani oyun sadece görev yapmaktan mı ibaret başka bişiler var mı?Solo oynasak verim alabilirmiyiz gibi:) deişik bi tür hayatımda gta oynamadıgım için ne yapılır ne edilir merak ediyorum:)
Mesaj tarihi:
Evet enforcerlar fazlasıyla over-powered ve developerlar bu konuda hiç bir şey yapmıyor, mesela criminallar sırf stun-gun'lar yüzünden 1 character upgrade slot kaybediyorlar stun-gun felan kullanamıyorlar. Hakikaten bir MMO'da uzun süredir bu kadar ciddi bir balans sorunu görmemiştim.
Mesaj tarihi:
ulan conan'a başlamıştım tekrar 2 ay önce, baydım yine kapattım accountu. eylül ortası ingiltereye de gidiyorum yarım dönemliğine, başlasam mı acaba.. ulan ya patlarsa oyun.. canım da çekiyor ha asdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...