Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Asgard said:

oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var?

betasını oynarken benden kat kat güçlü insanları teke tek de aldığım oldu. taktik yaparsan çok etkili oluyor oyunda. çevreden dolaşma,pusu kurma gibi
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:

Asgard said:

oyuna yeni başladım diyelim elinde süper bi silah olan adam beni reskill manyağı yapabiliyor mu? yoksa her levelin limitli bölgelerimi var?

betasını oynarken benden kat kat güçlü insanları teke tek de aldığım oldu. taktik yaparsan çok etkili oluyor oyunda. çevreden dolaşma,pusu kurma gibi

o zaman güzelmiş:) ya forumlara bakıyorumda balans yok oyunda diyip duruyo millet bide şuan oynayanların görüşlerini alsak çok iyi olur valla yani oyun sadece görev yapmaktan mı ibaret başka bişiler var mı?Solo oynasak verim alabilirmiyiz gibi:) deişik bi tür hayatımda gta oynamadıgım için ne yapılır ne edilir merak ediyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet enforcerlar fazlasıyla over-powered ve developerlar bu konuda hiç bir şey yapmıyor, mesela criminallar sırf stun-gun'lar yüzünden 1 character upgrade slot kaybediyorlar stun-gun felan kullanamıyorlar. Hakikaten bir MMO'da uzun süredir bu kadar ciddi bir balans sorunu görmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...