Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu çatışma esnasında donma bilinen bi durum galiba. makinayla ilgisi yok. forumlarda bi kaç tane hayvan config'li elemanda da oluyor :D o yüzden eski makina ile gelirim yanınıza bi çözüm bulunursa.
Mesaj tarihi:
patiye logo yaptım ben ama nasıl export edicez?
bi de yalan olduysa uğraşmıyım logo fln :D çatışmalarda makina kasıyo diye sadece customize'da takılıyodum.
Mesaj tarihi:
ben paranoyak oldum.. arkadaşlarla grup halindeyiz oyun içersinde ama hiçbişekilde aynı göreve gidemiyoruz çünkü biri digerini beklerken polis başlıyo kovalamaya tam bitti diyosun ötekini kovalıyolar sonra kaçtın diye whisper atıyolar "noob itz e pivipi geym fayt forfaksseyk!" diyerekten..

Hepsi biyana en büyük tehdit de crash.. zırt pırt crashlıyo oyun sinir hastası olucam yakında..
Mesaj tarihi:
Bizde pek crash yok..Sadece bazı arkadaslarda kasma war biraz..Bizde aynı anda gorev almak için spwn olma noktasında bekleyip hep beraber spwn oluyoruz bolelikle herkez ayni görevde oluyor :)
Mesaj tarihi:
Ben mi yanlış biliyorum yoksa siz farklı bir olay mı yapmaya çalışıyorsunuz. Grup kurunca grup lideri hangi görevi alırsa grupta o göreve ve reward a dahil oluyor. Niye ayrı ayrı kasıyorsunuz anlamadım.

Fashion -> 15 Tuner -> 5 oldu Orcun ortama akıcam az kaldı :P
Mesaj tarihi:
doğru biliyorsunda şöle bi olay var oyuna girip spwn oldunda direk escape yada başka görev gelebiliyor farklı zamanlarda girip spwn oldun için herkez aynı partide olmasına rağmen farklı görevlere dahil olabiliyor...böle duurmlar için en temiz çözüm spwn zamanında beklemek oluyor :)

neredeyse 12 saattir karakterlerimiz askıda kaldı giremiyoruz oyuna 3 arkadaş ayar oldum
Mesaj tarihi:
jonq said:

B

Fashion -> 15 Tuner -> 5 oldu Orcun ortama akıcam az kaldı :P

o statlarla bence ya kaportacı ya modacı olursun :D ne ortamına akıyosun? rating kaç? silah ne var? arabanın hızı durabilitisi ne alemde onları söle? :D
Mesaj tarihi:
KEY le felan ugraşmayın gidin box alın içiniz rahat olsun.

Yalnız şu RTW ile süre alma olayı iyimiş ya her akşam 2-3 saat oynuyorum yine de 50 saat dolmadı. Böyle olacaksa RTW ile almak baya karlı olacak sanki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...