Mina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 reaperzz mı lol ? :) Nothing personal/ Karqath cok pis ezeruz serverı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bu çatışma esnasında donma bilinen bi durum galiba. makinayla ilgisi yok. forumlarda bi kaç tane hayvan config'li elemanda da oluyor :D o yüzden eski makina ile gelirim yanınıza bi çözüm bulunursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mina said: reaperzz mı lol ? :) Nothing personal/ Karqath cok pis ezeruz serverı ... ikimizde crim olmasaydık keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Casual ve mature bir clan isteyenler Rubicon Sadists'e gelsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 patiye logo yaptım ben ama nasıl export edicez? bi de yalan olduysa uğraşmıyım logo fln :D çatışmalarda makina kasıyo diye sadece customize'da takılıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Oyuna yeni bir ruleset ekleyeceklermiş Chaos diye. Chaos modunda isteyen istediğine saldırabilecekmiş. Deathmatch modu gibi olacak sanırım. Bayada iyi olabilir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 onun yerine 2-3 yeni district eklesinler.. ezbere gidiyorum sanki evimin etrafındaki sokaklar gibi geliyo oralar artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sık sık pach gelmesi gerek oyun a yoksa bi yerden sonra tad vermıyor... + Crim olmak zor iş.. bi su içim diorsun polis peşine düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben paranoyak oldum.. arkadaşlarla grup halindeyiz oyun içersinde ama hiçbişekilde aynı göreve gidemiyoruz çünkü biri digerini beklerken polis başlıyo kovalamaya tam bitti diyosun ötekini kovalıyolar sonra kaçtın diye whisper atıyolar "noob itz e pivipi geym fayt forfaksseyk!" diyerekten.. Hepsi biyana en büyük tehdit de crash.. zırt pırt crashlıyo oyun sinir hastası olucam yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bizde pek crash yok..Sadece bazı arkadaslarda kasma war biraz..Bizde aynı anda gorev almak için spwn olma noktasında bekleyip hep beraber spwn oluyoruz bolelikle herkez ayni görevde oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 biz beceremiyoruz aynı anda girme işini.. herkes biran önce girmek istiyo bi panik havası var sürekli.. Crim olduk diye saçmaladık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Vent sağolsun :):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vent olunca enforcer gelmiyomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vent i olanlara bulaşmiyolar (:P) Aynı anda spwn olunca gelsede fark etmiyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olamiyoruz.. ayni anda spam olamiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ben mi yanlış biliyorum yoksa siz farklı bir olay mı yapmaya çalışıyorsunuz. Grup kurunca grup lideri hangi görevi alırsa grupta o göreve ve reward a dahil oluyor. Niye ayrı ayrı kasıyorsunuz anlamadım. Fashion -> 15 Tuner -> 5 oldu Orcun ortama akıcam az kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 doğru biliyorsunda şöle bi olay var oyuna girip spwn oldunda direk escape yada başka görev gelebiliyor farklı zamanlarda girip spwn oldun için herkez aynı partide olmasına rağmen farklı görevlere dahil olabiliyor...böle duurmlar için en temiz çözüm spwn zamanında beklemek oluyor :) neredeyse 12 saattir karakterlerimiz askıda kaldı giremiyoruz oyuna 3 arkadaş ayar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 oynemeyin bu oyunu :P çok kötü çok pis.. e e e e.. kaka annamında e e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 jonq said: B Fashion -> 15 Tuner -> 5 oldu Orcun ortama akıcam az kaldı :P o statlarla bence ya kaportacı ya modacı olursun :D ne ortamına akıyosun? rating kaç? silah ne var? arabanın hızı durabilitisi ne alemde onları söle? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 nerden alırız bunu iyiye benziyor baktımda videolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 DnR, MediaMark, Teknosa , Vatan, vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 22 dolara satan bi eleman var cdkeyshere diye ondan alacam sanırım ama aylığını yükleme olayı nasıl oluyor? karışık sanırım, ilk 1 ay beleş dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Electroworld'e bakayım yarın, 55 lira bişiymiş zaten, riske girip Rus keyi almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Rus işine bulaşmayın üzülürsünüz daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 KEY le felan ugraşmayın gidin box alın içiniz rahat olsun. Yalnız şu RTW ile süre alma olayı iyimiş ya her akşam 2-3 saat oynuyorum yine de 50 saat dolmadı. Böyle olacaksa RTW ile almak baya karlı olacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar