Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 evet derste sırada uyumak için kitap görünümlü olup aynı anda yumuşak özellikler göstericek bir yastık istiyorum, üstüne yatınca böyle pofuduk olsun ama bakınca da anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kafanı kazıtıp üst kısmına hocaya bakıyormuş gibi görünen suratını çizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 looooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 çok fazla şey istiyorsun doğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Kitabın üstüne bikaç tane mendil koyup onun üstünde uyuycaksın(mendil pakedi yastık gibi, onu kullanıyim deme çok hışırdıyo). Mendili kamufle etmesi kolay ama çok az etki ediyo. Ancak başka çare yok=) Daha konforlu olsun diyosan kravat var, onu katlayıp kullanabilirsin ama onun ötesini bulamadık daha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bi de ağzından aka salyalar için sıraya bir delik açıcaksın. Ona eğim vereceksin.Aşşağa da bir değirmen kuracaksın. Elektrik üreticeksin asddassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 haha lopeth süpersin koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Aslında şöyle kumaşın altına böyle sünger koyup kabarık tablolar yapıyorlar ya, onun benzerini yapsak? Kumaş parçasını kitabın üstüne gerip altına sünger koyup böyle kumaşı kitabın süsü gibi göstersek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ahauhauasfd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 kitap şeklinde yastik süper bişey olur. yapip satsak mi "Another Paticik.com project" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 apeiron o ne dostum ya hehe [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 17:18 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 eski bi foto hocam ya :D konuyu görnce aklıma geldi bi an koyayım dedim :D eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 @apeiron :eha esnek bir şeyler.kumaş olarak.hımm.. spandex!evet evet. olmazsa sünger.sünger öğrenciye dayanmaz,spandexten de yapılırsa eh pahalı bi defter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Valla ben direk kolumun üzerine yatıyorum, hocalar bişey demiyor. TM sınıfıyız zaten, yatılımız da bol uyuyan çok sınıfta :) Ama normal eğitimimizi de gayet iyi alıyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar