PZero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]bu ne len hergün sabah 6 da kalk... traş ol.. uykunun en tatlı yerinde kalkıp nöbetee git... ben böle işin içine varyaa .... geçmiyo .... acayip sıkıldım..... daraldım ulennnnnnn... biriniz cumhurbaşkanına mail atsın askerlik kısalsın bırakın ulen beniii evime gitcem a.q şafak daha 320 yaaaaaaaaaaa offff offff ....................................................................................................................................................................................................................................................................................... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok mu kız arkadaşın,elizabeth ? zaman şey gibi akıp geçer işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 elizabeth her derde deva. elena da olur. 320. geçer yav tez zamanda. walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 öehh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 lan adam askerde neler diyonuz elizabethle ilişki halindeyken komutan bassa nedicek_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 İstediğin cumhurbaşkanına mail olsun atarız a.g.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 uleyn elizabeth de fln gözüm yok artık canım istemiyo köreldim burda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 abovvv uzun dönem yapanlari hepsi böle deliriyo demek,hoca askerliği nerde yapıon neci olarak yapıon^^,seney ebende uzun dönem yapcam gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 O kadar şapı bana yuttursalar bende körelirdim herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar