PZero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo]bu ne len hergün sabah 6 da kalk... traş ol.. uykunun en tatlı yerinde kalkıp nöbetee git... ben böle işin içine varyaa .... geçmiyo .... acayip sıkıldım..... daraldım ulennnnnnn... biriniz cumhurbaşkanına mail atsın askerlik kısalsın bırakın ulen beniii evime gitcem a.q şafak daha 320 yaaaaaaaaaaa offff offff ....................................................................................................................................................................................................................................................................................... [/spo]
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 yok mu kız arkadaşın,elizabeth ? zaman şey gibi akıp geçer işte :P
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 elizabeth her derde deva. elena da olur. 320. geçer yav tez zamanda. walla.
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 lan adam askerde neler diyonuz elizabethle ilişki halindeyken komutan bassa nedicek_?
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 İstediğin cumhurbaşkanına mail olsun atarız a.g.q
PZero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 uleyn elizabeth de fln gözüm yok artık canım istemiyo köreldim burda ...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 abovvv uzun dönem yapanlari hepsi böle deliriyo demek,hoca askerliği nerde yapıon neci olarak yapıon^^,seney ebende uzun dönem yapcam gibi :(
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 O kadar şapı bana yuttursalar bende körelirdim herhalde :)
Öne çıkan mesajlar