Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Beyler level 70 warrior bir altim oldu... Bunu tamamen defansive yapip tank item toplamak istiyorum fakat bir zamanlar defense rating cap ten falan bahsediliyordu o yuzden oncelikli nasil bir sistem uygulayip ne tur itemlar toplamam lazim yardim ve bilgi verebilir misiniz tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 protection talenti gidersen ve +defence rating veren itemlar toplarsan yeterli bence esas olay threat generate etmeyi ve threati üzerinde tutmayı becermekte bence tabi çok da kesin bilgim de yok bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Hiç bir zaman sadece defanse gear iş yapmamıştır bunun yanında +hit +block +stat (stam/str ağırlıklı) setler toplaman gerekiyor çünkü crush dmgleri yiyince sümük gibi yapışıyorsun main boss yada heroic trashlerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sadece Defanse üzerinde odaklanma.Çoğu kişi 500 defanse a vardığında diğer abilitylere yönelmenin iyi olduğunu söylüyor.Ben sana Karazhan'ı tanklarkenki statlarımı söyliyiyim. (Prot spec ikenki statlar bunlar.Yani %10 armor %5 parry %5 block ve +16 def var içinde talentlardan gelen) 11.5k armor 504 Def %22 Block %15Parry %15 Dodge 11.8k HP unbuffed sanırım böyle birşeylerdi.Şimdi oyuna girip bakmaya üşeniyom.Ama sorunsuz rahat olarak tanklıyodum.Doğrusu bu statlere varman biraz vakit alır.Bizim guild e diğer bir tank şu statlar ile Maiden'e kadar tanklamıştı. 10.5k armor 480def %15 Block %12 Parry %12 dodge 10.5 hp unbuffed Üstündeki itemlar ne kadar iyi olursa healerlar o kadar rahatlar.Özellikle Hit Point, TBC'nin gelmesi ile daha çok önem kazandı bence.İngilizcen varsa wow-europe da çok güzel guidelar var onları linkliyorum bakarsın. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=194559515&sid=1 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=94319875&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sagolun beyler yardimlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 www.wowl-loot.com'dan bakabilirsin reput/dungeon/quest rewardlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar