Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Beyler level 70 warrior bir altim oldu... Bunu tamamen defansive yapip tank item toplamak istiyorum fakat bir zamanlar defense rating cap ten falan bahsediliyordu o yuzden oncelikli nasil bir sistem uygulayip ne tur itemlar toplamam lazim yardim ve bilgi verebilir misiniz tessekurler
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 protection talenti gidersen ve +defence rating veren itemlar toplarsan yeterli bence esas olay threat generate etmeyi ve threati üzerinde tutmayı becermekte bence tabi çok da kesin bilgim de yok bu konuda
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Hiç bir zaman sadece defanse gear iş yapmamıştır bunun yanında +hit +block +stat (stam/str ağırlıklı) setler toplaman gerekiyor çünkü crush dmgleri yiyince sümük gibi yapışıyorsun main boss yada heroic trashlerde falan.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sadece Defanse üzerinde odaklanma.Çoğu kişi 500 defanse a vardığında diğer abilitylere yönelmenin iyi olduğunu söylüyor.Ben sana Karazhan'ı tanklarkenki statlarımı söyliyiyim. (Prot spec ikenki statlar bunlar.Yani %10 armor %5 parry %5 block ve +16 def var içinde talentlardan gelen) 11.5k armor 504 Def %22 Block %15Parry %15 Dodge 11.8k HP unbuffed sanırım böyle birşeylerdi.Şimdi oyuna girip bakmaya üşeniyom.Ama sorunsuz rahat olarak tanklıyodum.Doğrusu bu statlere varman biraz vakit alır.Bizim guild e diğer bir tank şu statlar ile Maiden'e kadar tanklamıştı. 10.5k armor 480def %15 Block %12 Parry %12 dodge 10.5 hp unbuffed Üstündeki itemlar ne kadar iyi olursa healerlar o kadar rahatlar.Özellikle Hit Point, TBC'nin gelmesi ile daha çok önem kazandı bence.İngilizcen varsa wow-europe da çok güzel guidelar var onları linkliyorum bakarsın. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=194559515&sid=1 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=94319875&sid=1
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sagolun beyler yardimlar icin
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 www.wowl-loot.com'dan bakabilirsin reput/dungeon/quest rewardlerine.
Öne çıkan mesajlar