Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boseden yeni ve inanılmaz süspansiyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harika bi şi.. ayrıca toplu taşıma araçlarına da böyle bi şi istiyorum (nah takarlar ama olsun ben istiyorum yine de)

yanlız amerikan polis otomobillerinde kullanılması hollywood un hayrına olmaz.. san franasico'da uçan polis otoları, NY'da yanlayıp spin atan polis otoları vs. tarih olur :P

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 12:50 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

Ben 'selam ver amcaya bakiim' repliği ardından burnunu öne eğen otomobil istemem.

Bu sistemle Barbaros Bulvarındaki kaykaycılara ne hava atarım ama. Şöle dizerim kutu kolaları, hop ederim sonra da üstlerinden :P

Bir de şu var dı...[spo]
Ben Renault'un klasik kam milinden bizi kurtarıp manyetik olarak valfleri ne zaman kontrol etmeye başlayacağını merak ediyorum. En az 5-6 sene evvel yaptı adamlar prototipleri ve denemelere başladılar. Hala tık yok. Ozaman değişken valf kontrolü anlayışını görürüm :) Elveda kam açıları :P[/spo]
Saygılar.

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 16:18 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yok artık, abarı olmuş bu! En sondaki kütükten nası zıplıyor araba? Devamlı bi kaç metre önceden yolu tarayan bişeyler var demek ki. Sırs süspansiyon değil sistem.

Cidden abartı olmuş.

Kaç para bunun takımı? :)
Mesaj tarihi:
yolu taramakla alakası yok, program zaten test asamasında oldugu için belli bi kodla zıplicagi zamani belirlemişlerdir, veya hızı, veya uzaklıgı, yani taradım, önümdekini gordum fln okadar zorlamamışlardır
  • Yeni Oluştur...