Pasha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PI6UpbakbCM yok daha neler dedirticek cinsten yeni bir sistem geliştiriyolar. umarım yakında araçlarda kullanmaya başlanırda araç içinde sallanmaktan kurtuluruz :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 aklım çıktı valla mukemmel bişey en sonuna zaten ayrı bi mest oldum, biri space e mi bastı
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Selam, Ses sistemlerine ne oldu??? Nereden esti acaba bunu geliştirmek. Ben öyle at gibi zıplayan otomobil istemem ben :) Saygılar.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 harika bi şi.. ayrıca toplu taşıma araçlarına da böyle bi şi istiyorum (nah takarlar ama olsun ben istiyorum yine de) yanlız amerikan polis otomobillerinde kullanılması hollywood un hayrına olmaz.. san franasico'da uçan polis otoları, NY'da yanlayıp spin atan polis otoları vs. tarih olur :P [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 12:50 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Selam, Ben 'selam ver amcaya bakiim' repliği ardından burnunu öne eğen otomobil istemem. Bu sistemle Barbaros Bulvarındaki kaykaycılara ne hava atarım ama. Şöle dizerim kutu kolaları, hop ederim sonra da üstlerinden :P Bir de şu var dı...[spo] Ben Renault'un klasik kam milinden bizi kurtarıp manyetik olarak valfleri ne zaman kontrol etmeye başlayacağını merak ediyorum. En az 5-6 sene evvel yaptı adamlar prototipleri ve denemelere başladılar. Hala tık yok. Ozaman değişken valf kontrolü anlayışını görürüm :) Elveda kam açıları :P[/spo] Saygılar. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 16:18 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ]
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bose hoparlör falan üretmiyor muydu?
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yok artık, abarı olmuş bu! En sondaki kütükten nası zıplıyor araba? Devamlı bi kaç metre önceden yolu tarayan bişeyler var demek ki. Sırs süspansiyon değil sistem. Cidden abartı olmuş. Kaç para bunun takımı? :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yolu taramakla alakası yok, program zaten test asamasında oldugu için belli bi kodla zıplicagi zamani belirlemişlerdir, veya hızı, veya uzaklıgı, yani taradım, önümdekini gordum fln okadar zorlamamışlardır
Dela Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 para, zaten universal boardcu seklinde zipliyor. ollie cekiyor resmen araba.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 kulaklik mi takmis Bose suspansiyona, napmis? ne isi var bu adamlarin suspansuyonla.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Selam, Hayır geliştirdikleri sistemlerin tek ortak noktası manyetizma ya ben ona yanarım :) Hangi zihni sinir akıl ettiyse helal olsun diyorum. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar