feaverrond Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 öncelikle yeni albüm gerçekten güzel ama mabool gibi bi albümün üzerinden 6 sene geçmişken insanların beklentileri çok artıyor haliyle, açıkçası benim beklentilermi tam olarak karşılamadı, ama dediğim gibi bu beklentilerimin çok yüksek olması ile alakalı bir durum yoksa bu albümde de içimi yakan şarkılar bolca mevcut. özellikle treading through darkness çok iyi bir parça. sonuçta orphaned land candır, dinleyin dinletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Youtube'da grubun canlı kayıtlarını dinliyordum da bu medleye rastladım. Tek kelimeyle inanılmaz. İnsanı oturduğu yere çiviliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çastiz said: o koydukları 3 şarkı kusursuz. albümün geri kalanı ile ilgili bi sorun var. neyse bikaç kere daha dinlemek lazım. edit: albümün geri kalanı değil de, ne biliym bi sorun var işte eheh. dimi ya. bişiler eksik bişi var. 3 şarkı güzel hakkaten. böle gerisi ibine gibin yavşak gibin birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Albüm çok ama çok güzel arkadaşlar, yapmayın, etmeyin. Olat Ha'tamid şarkısında oynamadan duramıyorum. Hele In Thy Never Ending Way olağanüstü. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben de dinledim bütün albümü ve kitlendi gayet de beğendim hatta böle anime falna izlicektim 1-2 yatmadan önce o sırada bi dinliim bi şarkısını die açtıom tekrar full albümü dinledim kitlenip kapatamaadım , gayet de güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 albüm çok başarılı,gelseler de canlı dinlesek. bir mabool mükemmelliği yok ama bunu da çok beğendim. özellikle treading through darknes,sapari,new jerusalem,in thy never ending way falan baya iyi. tabi ilk dinleyişim bu muhtemelen klasik bir orphaned land gibi kitler bir süre.tekrar hepsini dinleyip daha ayrıntılı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 orphaned land gelsin nolur, dünden beri paso dinliyorum çok güzel olmuş. arada eskileri de açıyorum falan çok istedim,gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bella said: orphaned land gelsin nolur, dünden beri paso dinliyorum çok güzel olmuş. arada eskileri de açıyorum falan çok istedim,gelse keşke. gelirlerse benimle gider misin? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Arkadasim zaten 3-5 tanesiniz, bi de birbirinizle gidip iyice azaltiyosunuz sanslari. Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 QueenofSpades said: Bella said: orphaned land gelsin nolur, dünden beri paso dinliyorum çok güzel olmuş. arada eskileri de açıyorum falan çok istedim,gelse keşke. gelirlerse benimle gider misin? ^_^ /summon jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 msn den konusuyoruz biz onla artık hıh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 di said: Arkadasim zaten 3-5 tanesiniz, bi de birbirinizle gidip iyice azaltiyosunuz sanslari. Ayip. dostum senin başın baglı zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 pekaziz said: Youtube'da grubun canlı kayıtlarını dinliyordum da bu medleye rastladım. Tek kelimeyle inanılmaz. İnsanı oturduğu yere çiviliyor. Bu çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 calimero said: QueenofSpades said: Bella said: orphaned land gelsin nolur, dünden beri paso dinliyorum çok güzel olmuş. arada eskileri de açıyorum falan çok istedim,gelse keşke. gelirlerse benimle gider misin? ^_^ /summon jahrein ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ooo çapkın :) hiç heveslenmeyin, Bella'ya konsere gitmesi için önce ben teklif ettim. Kabul edeceğinden ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 QueenofSpades said: ooo çapkın :) hiç heveslenmeyin, Bella'ya konsere gitmesi için önce ben teklif ettim. Kabul edeceğinden ümitliyim. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ehau olur tabi,neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 DAZD!NGO said: di said: Arkadasim zaten 3-5 tanesiniz, bi de birbirinizle gidip iyice azaltiyosunuz sanslari. Ayip. dostum senin başın baglı zaten =( Abi hic bi beklentim yok zaten. Konserlere gitme huyum da yok. Ama sunu soylemem gerek, oyle sorma ihtiyaci icinde falan degilim genel olarak. Gelmesini istedigim hatuna hadi gidiyoruz deyip goturebiliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dağılın, kız evet dedi. Bellacım teşekkür ederim kabul ettiğin için, umarım yakın zamanda gelirler de, senin sınavlarının bitişini kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 umarım gelirler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kesin gelcekler bu yaz nah yazdım buraya =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 haha allahın emri o direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şu sapari'nin 2.00 ile 2.20 arasını sarıp sarıp dinliyorum. mükemmel bir melodi ordaki. edit:videoda 1.44 ile 2.10 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yaklaşık 25 dinleyişten sonra albüme aşık olmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar