Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Çok kullanışlı, mesela battlefield 2yi açamıyordu bilgisayar harbiden burası da açamazsın diyor. Quake 4 yamuk yumuk çalışıyordu burası da yetersiz diyor zaten Mesela Cod 2 çalışır diyor, bakacaz. Oyun almadan çalışıp çalışmıyacağını görebilmek güzel
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Güzelmiş Ama bence "what can you run" daha ilginç olurdu
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 çok güzel gerçekten. ha benim bilgisayar dinazor olduğunu belgeledi bu site sayesinde ama harika bir site. çok kullanışlı...
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bi oyun denedim hata verdi.. amcam bana bi ekran kartı öneriyo 3000$ lık .. OLDU :D
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 eğer önce bizden bilgisayar bilgilerini alıp daha sonra hangi oyunları oynayabildiğimizi, ne derece oynayabildiğimizi gösterseydi daha süper olurdu... *hmm biz mi yapsak öyle bi site acaba diye düşünür*
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Epeydir ziyaret ediyorum bu siteyi. Yazdıkları 100% doğru olmasa da bir fikir veriyor en azından.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yalan! milenyum harikası gencecik amd athlon 1ghz işlemcimi hiçbir oyuna yettiremedi bu site! hainler...
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ooo iyi Fear Combat oynatırmış benim düldül, çekeyim bari oyunu.
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bence bu siteye çok da gerek yok, kendi sistem özelliklerini biliyorsan ve oyunun istediklerini biliyorsan, aynı yorumu sende yapabilirsin
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bence de. screenshotlardan bile anlaşılıyor :D
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Firmaların verdiği veriler genelde pek gerçekçi olmuyor. Ben işi bilen oyuncu insanların belirlediği özellikler verilmiş sitede zannettim. Yoksa oo fear oynatmaz mı benim pc ya? 1 fps takılırız ortalıkta. Neyse %2.1 oldu bile, kurup kendim test edeyim bari.
Öne çıkan mesajlar