Chemical Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Çok kullanışlı, mesela battlefield 2yi açamıyordu bilgisayar harbiden burası da açamazsın diyor. Quake 4 yamuk yumuk çalışıyordu burası da yetersiz diyor zaten Mesela Cod 2 çalışır diyor, bakacaz. Oyun almadan çalışıp çalışmıyacağını görebilmek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Güzel site, teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Güzelmiş Ama bence "what can you run" daha ilginç olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 çok güzel gerçekten. ha benim bilgisayar dinazor olduğunu belgeledi bu site sayesinde ama harika bir site. çok kullanışlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bi oyun denedim hata verdi.. amcam bana bi ekran kartı öneriyo 3000$ lık .. OLDU :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 eğer önce bizden bilgisayar bilgilerini alıp daha sonra hangi oyunları oynayabildiğimizi, ne derece oynayabildiğimizi gösterseydi daha süper olurdu... *hmm biz mi yapsak öyle bi site acaba diye düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Epeydir ziyaret ediyorum bu siteyi. Yazdıkları 100% doğru olmasa da bir fikir veriyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yalan! milenyum harikası gencecik amd athlon 1ghz işlemcimi hiçbir oyuna yettiremedi bu site! hainler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ooo iyi Fear Combat oynatırmış benim düldül, çekeyim bari oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bence bu siteye çok da gerek yok, kendi sistem özelliklerini biliyorsan ve oyunun istediklerini biliyorsan, aynı yorumu sende yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bence de. screenshotlardan bile anlaşılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Firmaların verdiği veriler genelde pek gerçekçi olmuyor. Ben işi bilen oyuncu insanların belirlediği özellikler verilmiş sitede zannettim. Yoksa oo fear oynatmaz mı benim pc ya? 1 fps takılırız ortalıkta. Neyse %2.1 oldu bile, kurup kendim test edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar