shapshal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 aman dikkat beyler[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 dikkat edilir de, disaridan gelen huuuuuuuu, booooooouuu seklindeki sesler sinir bozucu :) bi de devamli bi su sesi var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben muzigin sesini sonuna kadar actim valla komsu momsu dinlemem :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Benim dayımların evinin yakınından geçecekmiş o yüsden çok üzülüyorum ve korkuyorum. Bkz. North Carolina[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 north carolina'yi gecti gececek, olduysa simdi olmustur yoksa korkma...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Bişi olmaz bişi olmaz... Ben çok fırtana geçirdim eser eser söner :P Şaka bi yana Allah kolaylık versin hani[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 valla geliyo arkadaslar, adamlar metroyu falan bile kapattilar, butun devlet daireleri, is yerleri vs heryer kapali, bakalim ne olacak :) su anda 60-65 km saatle esiyomus burda ruzgar, oole dedi tv az once.. eser eser soner de sonene kadar bize ne yapacak o mechul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 az once bizim roommate geldi elinde 8-10 torba shoppersa gitmis dedim allah canini almasin, amerikalilarami ozendin :) paket paket yemek almis yavrucak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 iki gunde olecek deiliz evin icinde acliktan ve zaten ciddi bi durum olursa da kimsenin yemek dusunecek durumu olmaz bence :) mesela benim agac odamdan iceri girerse vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: edi, 18 September 2003 22:57 tarihinde demiş ki: eser eser soner de sonene kadar bize ne yapacak o mechul :) ehurhe o da doğru tabe[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yemegi birak, elektrik gitmesin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya evet, kabus olur o zaman, sikintidan patlariz evin icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Baba kitap okursunuz yahu gazete dergim neyn yok mu Misal bizim coğrafya derslerinde yoktu elektirk benim sıkıntıdan sanatçı ruhum gelişmişti Resim çizmeye, hikaye yazmaya başladım[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 havadaki bulutlar, benim odamin normalden fazla karanlik olmasi + penceremin onunde dikilmis agac komunitisi nedeniyle kitap falan okuyamam okusam bile anlayana kadar gobegim catlar, gozlerimi bozarim degmez :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mum da satılmıyordu sizin orada galiba :) süs eşyası olarak kullanıyorsunuz galiba ehu[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Evet beyler AssassiN az önce cepten mesaj attı elektrikler gitmiş evinde ROFL. Merak etmeyin bişicik olmaz biz ne fırtınlar gördük eser eser söner valla. Ayrıca kimse mum ışığında kitap okumasın o hataya çok düştüm gözlerim çürüyor resmen.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sıkıntıdan amıda kalkmaktan iyidir ehu[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 valla nerede olursam oluyum sağlam bir evde yaşarım. Bizim ev de sağlam ama çerçeveler dandik. Geçen sene fırtına olmuştu da camlar kendiliğinden açılıyordu. 100 mil nedir hoca türkçe konuş? alnına assassin yazdın göbeğine de www.paticik.com yaz da reklam olsun :-) Bilgisayar varsa evde, cdoyunları topla onlarla idare edersin. Sizde hortum geliyor bizde de yarın tüm gün sular kesik. Hmm alıştık aslında sular kesik olmasına. Dağ başında yaşıyoruz umarım fazla yağmur fırtına felan olmaz da, karlı sakin havalara geçeriz çarçabuk.[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 elektrikler mi kesilmiş? geç yazdık desenize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 hehe isabelle ile tanışmam süper oldu yabancı bi sitede gezerkene haber bölümünde paso bunun hakkında konuşuluyordu ben de bi türk olarak "kim bu hatun" diyerekten tıkladım tabii hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 of ya, elektrikler yeni geldi :) ama inanilmaz oldu disarisi, agac dallari kopuyor vs... kendileri tam 2 saat sonra tam kuvvetleriyle tesrif edeceklermis, o zaman ne olacak gorecez :) ayrica hava da karardi tabi, elektrik bi daha giderse kabus olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sen misin az once elektrikler geldi diye sevinen, al iste yine gitti, bi daha ne zaman gelecek acaba, kesintisiz guc kaynagi da 15 dak besliyo sadece :( pof, saat de erken, mum isiginda otur simdi, ah isabel ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 l0o .. kaçın oralardan diyecem .. geç kalmışım. Kolay gelsin ![hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Hala ses yok assasin ve ediden..merak icindeyim..[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 hersey normal :) gerci halen yagmur ve ruzgar devam ediyo, bugun de okul kapali, yine evdeyiz... ve yine umarim elektrikler gitmez :) disarisi cok degisik olmus, bir suru dal dusmus yere, butun bitkiler ruzgarda saclari bozulmus kadinlar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar