flare Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 bı dragon ölmezmi yaw?18.lvl monkum var saldırıom herife vuramoıom zaten yanımdaki gnomeda kıl kıl duruyo illet oldum lütfen biri yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Öyle sadece bir red dragon olarak görmemeli, kuzeyin en güçlü dragonudur Klauth. Yaklaşık 722 HP'i var. Senin gnome yardımıcının sana güçlendirici büyüler yapması dışında pek faydası olmayacaktır, spell resistence'ı çok yüksek olduğundan birçok büyü işlemeyecektir Klauth'a. Ama onunla dövüşmeden önce işini biraz kolaylaştırabilirsin. Yanına gitmeden önce mavi dragonu öldüreceksin, kanıyla da dead dragon orb yaratacan. Orbu Klauth'a verirsen direk badly wounded olarak başlıyo savaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 herkes yapabiliyor mu bu orbu? yani intelligence'ı 6 (yaw bunu da unuttum neydi zekam yahu?) olan bir halforc barbarım ben[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flare Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 bu orbu yapmanın int ile bi alakası yok sanırım da bu klauth ölmüyo abi yaaa kafayı yiyecem acaba monkdamı bi sorun var die soruom kendime ama başka hiçbi canavar beni zorlayamıyor bid ebişey sorcam sizce monkun yanına hangi hencmeni alayım?4. chaptere geçmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2002 klauth`u wizardla yaklasik 20 saniye icinde oldurdum. hatta timestop suresince zaman gecmedigini varsayarsak 3-4 saniye falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blessed Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paladin karakterim , henchman'ler bir işe yaramıyor zaten.. Klauth ise , dispel falan çekiyor hoop , gidiveriyor HP'ler. sanırım bir kerede 3-4 kere vuruyor min 15 falan vuruyor .. rahat bir kere vurunca 50-60 gidiyor zaten 150 hp. LvL ? 14 :) sanırım önce diğer quest'ler ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar