Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ceza

kenzap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Arkadaşlar dün ankara kızılayda son ses gezerken polis i görmemişiz dibimde bitti tek bi kişiydi el etti dur diye ses sistemini söker diye kaçdım gittim plakayı aldı arkadan ceza yazabilir mi yazarsa ne kadar yazar sizce ?
Mesaj tarihi:
Bazen kaçmak daha yararlı olabiliyor bakmayın siz.. alkollü araba kullanırım fakat kendimi tutabildiğim ölçüde ve yawaş .. bir kere çewirmeden kaçtım 1 yıl ehliyetsiz kalmaktansa kaçmak daha mantıklı.. dur ihtarına uymamak gibi bi ceza geliyo
Mesaj tarihi:
said:
huun
üye § 01 Nisan 2007, Pazar - 17:41 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Polis mi, oto elektrikçi mi adam?

ahhahahsahshdashdshsd
kopardı ya gece gece :D
Mesaj tarihi:
Öyle durumlarda polis ateş açabiliyor. Çok duydum ateş açıp araçtakileri vuranı.
Bir de bizim toptancılardan birinin kardeşinin bulunduğu arabaya ateş açılmış böyle, şoför ölmüş fln filan.

Beynimden vurulmaktansa 1 yıl ehliyetimi veririm ben şahsen. Milleti kışkırtmayalım kaçmak için
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence de yazdığımız yazılara dikkat etsek çok daha iyi olur.

Her koyun kendi bacağından asılır. bundan dolayı da yaptıklarımızı bizi bağlar. Birşey yazarken genele yaymadan fikir beyan edelim.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Oldu oldu kaçın siz.

Bir kere her durumda sıkmasa da denildiği gibi polisin ateş açma yetkisi var "Dur" ihtarına uyulmadığı için. Her zaman olmaz ama kimi durumlarda polis ihbar aldığı için yol kapatır, siz de bu durumda topuklayıp kaçarsanız zaten operasyon gergini olmuş polislerin asabını iyice bozup sizi başkası zannetmesine sebep bile olabilirsiniz. Ben sadece bir kere polisle yanlış anlaştığım için (elini geç der gibi salladı, meğerse yana yanaş diyormuş) durmayıp ilerledim, sonra burnuma mp-5 dayanıp arabadan indirildim, yanlış yerde yanlış duruma çatıp üzülmeyin sonra. (Polis amcalar "Sen iyi birine benziyorsun kusura bakma, bir dahaki sefere de dur diye saldılardı özür dileyip)

Madem yasadışı bir halt ediyorsunuz sonucuna katlanın, daha kötüsü başınıza gelmesin. Ehliyeti kaptırırız şimdi derken en ufağından geceyi nezarette geçirmek var, aman diyeyim.
Mesaj tarihi:
daha 2 hafta önce karşıyaka yolunda yavas yavas gıdıyodum.vectra nın bırı geldı arkama selektor yapıo bende 4lulerı yaktım cekıl gıt dıe zaten arabada benzın yoktu.en sag serıde gectm adam hala selektor yapıo.neyse kırmızı ısıkta en onde kaldık 2mız adam arabayı zıplatıo bende tav oldum hızlı ve ofkelıdekı gıbı sole bi bakı$ attım sora sarı yandı bastım gaza bu yetısemedı bu arada ibre 140 oldu sahil yolunda orda nıkah sarayı vardır(ksk yı bılenler bılırler) tatlı da bı vıraj vardır neyse bıraz hızımı azalttım vırajdan dolayı vırajı dondum bı baktım 2 adam yolun ortasında bana işaret yapıyo dur! dur! gibilerinden,bende selektor yaptım kı yoldan cekılsınler yoksa vurucam cok hızlıyım ve duramam o mesafede.cekıldıler benı ole delı fişek gibi gorunce.neyse ben onları gectım durdum 20-30 metre sora.megersem amcamlar polısmıs.tam benım arabaya yonelırken bende hasss. ceza yıcez aksam aksam benzın alırdım o paraya derkene benle kapısan vectra durmadı gazladı adamlar da ekıp otosuna atladı takıbe gecti.benı unuttular bende takıp ettım soradan vectra karsı serıde cıkmıs tersane nın orda bende ordan hemen U çektim ve baska bı ıstıkametten gıdecegım yere ulastım :)
ınsallah babamı polıs kacagı dıe durdurmazlar cunku pek ho$ şeyler olmaz o zman evde...(ilk kez patıye bu kadar uzun yazı yazdım)
Mesaj tarihi:
Plakanı ceza yazmak için almadıysa bir şey olmaz. Yoksa postacı gelip cezayı eve teslim eder, paparayı yersin.

Gerçi bir ara polis plakaya ceza yazamıyordu kaldırmışlardı, son ne oldu bilmiyorum bir kontrol etmek lazım.

Seninki gibi gazlama olaylarının en komiğini ben Istanbulda gördüm. Fırlama bir 106 öndeki beyaz vectrayı sıkıştırıp duruyordu, Vectra da film cam falan. En son önüne arkasına hopladı, önüne geçip fren yapıp dörtlü yaktı, Vectra'dan tepki yok. 106 en son deli deli makaslar atıp tekrar önüne geçip ani fren yaptı. Vectra'dan bir anda "Beeeeoooooop" diye siren yaygarayı bastı "106 çek sağa" ünlemiyle 106 ne yapacağını şaşırdı. Son ben yanlarından geçerken sivil abiler inmiş öpmeye gidiyorlardı :) Çok bir şey olmamıştır ama 106'dan yayılan "YUSUUUF" dalgasını ben bile görmüştüm, nihoh.
Mesaj tarihi:
Ne geniş adamsın sen öyle. Tanıdığımın kardeşinin başına gelmiş diyorum yok böyle birşey diyorsun hala. Polisin belinde silah. O sırada şüpheli birini arıyorsa ve sen hıyarlık edip kaçarsan polisin sinir sistemine kalmış halin. Yok böyle birşey demenin ne alemi var şimdi?
Mesaj tarihi:
polisle saka olmaz, hafif alkollu halimle cevirmeye girdim taksimde, yasal sinirda 2 bira ictim 2 saat once dedim ki 1 saat olmustu ama yani her turlu ayiktim, kontrol bile yapmadi, iyi aksamlar dedi gectim.

ondan sonra arkadaslardan birini birakip o taksim cevirme noktasina bu sefer ortakoy civarindan geldim, orda da kacanlari kovalamak icin bekleyen 2 ekip otosu vardi.

yani ozetle, nereye kaciyosun arkadasim?
Mesaj tarihi:
"Ne geniş adamsın sen öyle. Tanıdığımın kardeşinin başına gelmiş diyorum yok böyle birşey diyorsun hala. Polisin belinde silah. O sırada şüpheli birini arıyorsa ve sen hıyarlık edip kaçarsan polisin sinir sistemine kalmış halin. Yok böyle birşey demenin ne alemi var şimdi?"

Bu ve üzerine de okunmadıysa yukardaki mesajımdır. Teksas'a çevirmedik İstanbul'u, ama muhattap olduğun adam polis, devletin kolluk kuvveti. İngiltere değil burası, çoğu silah taşıyor ve yolda çevirme keyfine yapılmaz. Ya kontrol vardır ya da birini arıyorlardır. Birini arıyorlarken sen de kaçarsan "potansiyel suçlu"sundur. MP5 dayayıp burnuma arabadan indirdi, yere yatırıp aradı diyorum; Teksas mı burası diyorsunuz hala. Ben ki polisin dur işaretini yanlış anlayıp 20 ile devam etmiştim, gazı kökleyip kaçsaydım acaba ne olacaktı merak ediyorum.

Neyse kaçın siz, 3. sayfada okuruz artık sizi (Allah okutmasın).
Mesaj tarihi:
Kaçılması gereken durumu zaten görürsün veya kaçabilirliğini gidipte haydi tüm cewirmelerden kaçalım muhabbetine girmedim ama yukardaki mesajları okursan..

Oyle bi yansıtılmışki .. Çevirmeden kaçan Ölür ..
Mesaj tarihi:
Hiçbir zaman polisten kaçmayın yani bi kaçağı falan arıyor olurlar veya ilerde çevirme vardır canınıza okurlar. Hele ki jandarmadan SAKIN kaçmayın. Jandarma çevirmelerinde genelde 50mt ilerde çelik kapan kurarlar kaçanları yakalamak için ve Allah korusun vururlar öldüğünüzle kalırsınız.
  • Yeni Oluştur...