Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=RVJCuKlpXsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 4. dakikaya geldiğimde bayıldım, lan bu ney, acaba sonunda korkutcaklar mı, bi yorumlara bakayım dedim. "Başbakanı sevmiyor olabilirsiniz ama bu kadar da kötü müzik yapmayın gözünüzü seveyim" yorumunu görünce elim hoparlöre gitti, bir baktım sesi kısık sdfsdf Ve yazılar filan o kadar iğrençti ki, merak edip bir daha dinlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 çiçekleri kokluyorsun oyları topluyorsun ahuauhe süper yapmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 hede hödö yazsada süper dicektin zaten ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 en fazla 2 dakika 40 saniye felan dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Aragorn sakin ol adamı kötüleyen bir video değil ki gayet nötr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ben videoyu yapana vermedim o cevabı, ayrıca ayırt etme gücüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 peki abi pardon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 dalgamı geçionz lan benle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Valla konunun akışı o yönde gelişti malesef sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 "ÖEAHAHHA!! kaçın ve kulaklarınızı kurtarın!! RUN TO THE HILLS!!!" Steve Harris "..ancak sonuna kadar dayandıysanız (dayanabildiyseniz) sabırlısınız demektir." epikür "politik sözler yazabilen modern ajdar anik " kanat atkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Parçayı ciddiye alıp mı "bu ne kötü müzik" diyorsunuz. Adamlar kafa buluyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 topici açarken biraz bilgi yazarsanız seviniriz ailecek. belki ilgimi çekmeyen bişey belki çeken bişey aç izle kardeşim mantıgıyla böyle üzülüyoruz :( saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 çok bayıcı, başarısız sonuna kadar dinlemek için bir neden göremedim (duyamadım) daha ilgi çekivci bir şey bekledim ama ı ıh olamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar