Nefr Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 http://www.michelthomas.com/ Çok komik ve başarılı bir amca bu. Fransızca öğrenmeye debelenirken keşfettim, epeyce işime yaradı. Çok hızlı sonuç veriyor, not tutmadan sadece dinleyerek akılda kalmasını sağlıyor. Güzel bir sistemi var, ama İngilizceyi temel alarak öğretiyor diğer dilleri; dolayısıyla akıcı İngilizce bilmeniz şart çünkü sadece Michel Amca ve iki öğrencisinin derslerini dinleyerek öğreniyorsunuz, nottur ödevdir ezberdir pratiktir yok. Ben Fransızca setini edindim, eşim de İtalyanca çalışıyorm şu anda, İspanyolca ve Almanca setleri de var. Tavsiye ederim, hani olur mu öyle şey diyor insan başta ezbersiz notsuz falan ama oluyor epeyce temel konularda, sonrası geliştirmeye kalıyor işte, onu da yapın bir zahmet =P Sitesinden detaylara bakabilirsiniz setlerle ilgili, ancak genel bilgi olarak ekleyeyim; eğer setlerden birini aldıktan sonra CDlerinize falan bir zarar gelir, kaybolur ne bileyim köpek yer gibi bir durum olur ise, pek çok p2p paylaşım programından bulup indirip yedeklemeniz mümkün satın almış olduğunuz CDleri set set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Y disindan satin mi aldin o setleri ? Sadece ses dosyalari mi var nedir , yoksa kitap tadinda birsey de geliyor mu? o dersleri anlatirken altyazi bulabilio muyuz peki ingilizce icin ? Duyarak herseyi anlamakta zorlanabilirm cunku ama altyazi olursa en azindan bi de okumus olurum daha kolay anlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ya ben italyanca set istiyorum ama turkce icerikli olucak. Akici bir ingilizcem yok ustune birde onu kasmak istemiyorum. Aslinda daha hos oluyor boyle ama yinede bazi yerleri kacirmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ayrica p2p lerde bulamiyorum bunlari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 torrent de rosetta stone diye bir program var. sadece dinleyerek değilde işte en basitinden başlayarak. görüntülü olarak öğretiyor. bende yunanca öğrenmeye çalışırken keşfettim. hemen hemen her dilde mevcut ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://oink.me.uk bu torrent sitesinde var epeyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oink invite uyelik aliyor.Kim invite edebilecek ehehe.. Rosetta Stone u duydum az once ona bakiyordum 3cd lik biseyi vardi. Ya Tell me more cok guzel fakat korkuyorum cunku tamami ingilizce destekli fluent bi ingilizce lazimsa sanirim yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 rosetta stone da var oinkde. hemen banlanmam ratio tutabilirim dersen ben davet ederim. ratio tutmasi zor bir site cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ratio tutabilirim uploadi sinirlamiyorum ama bilmem nasil isler :) banlanmam senin icin sorun yaratacaksa bosver yaratmayacaksa davetiye cok iyi olur. [email protected] [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 16:03 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yolladim davetiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ehaheha Nefr adam p2p a kurban gitti forumda sayende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ispanyolca setini indirdim az once,ilk ses kaydini dinledim,degisik bi metod bakalim faydali olcak mi,gerci bu tarz seyler kofti cikar ama,bi yandan da duzenli calisilirsa baska kaynaktan,ses kayitlari yardimci olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar