Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michel Thomas - Dil Öğrenim Setleri

Nefr

Öne çıkan mesajlar

http://www.michelthomas.com/

Çok komik ve başarılı bir amca bu. Fransızca öğrenmeye debelenirken keşfettim, epeyce işime yaradı. Çok hızlı sonuç veriyor, not tutmadan sadece dinleyerek akılda kalmasını sağlıyor.

Güzel bir sistemi var, ama İngilizceyi temel alarak öğretiyor diğer dilleri; dolayısıyla akıcı İngilizce bilmeniz şart çünkü sadece Michel Amca ve iki öğrencisinin derslerini dinleyerek öğreniyorsunuz, nottur ödevdir ezberdir pratiktir yok.

Ben Fransızca setini edindim, eşim de İtalyanca çalışıyorm şu anda, İspanyolca ve Almanca setleri de var.

Tavsiye ederim, hani olur mu öyle şey diyor insan başta ezbersiz notsuz falan ama oluyor epeyce temel konularda, sonrası geliştirmeye kalıyor işte, onu da yapın bir zahmet =P

Sitesinden detaylara bakabilirsiniz setlerle ilgili, ancak genel bilgi olarak ekleyeyim; eğer setlerden birini aldıktan sonra CDlerinize falan bir zarar gelir, kaybolur ne bileyim köpek yer gibi bir durum olur ise, pek çok p2p paylaşım programından bulup indirip yedeklemeniz mümkün satın almış olduğunuz CDleri set set.
Sosyal ağlarda paylaş

Y disindan satin mi aldin o setleri ? Sadece ses dosyalari mi var nedir , yoksa kitap tadinda birsey de geliyor mu? o dersleri anlatirken altyazi bulabilio muyuz peki ingilizce icin ? Duyarak herseyi anlamakta zorlanabilirm cunku ama altyazi olursa en azindan bi de okumus olurum daha kolay anlarim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...