Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars Eye of the Storm ve Guild Wars 2


Fly

Öne çıkan mesajlar

muhtemelen duymuşsunuzdur ama duymayanlar için : buradan

guild wars'un sitesine girince de koca koca yazmışlar.

eye of the storm yüksek seviyeli karakterler için zorlu dungeonlar ağırlıklı bir expansion olacakmış (standalone değil, önceki üçünden birini bulundurmanız gerekiyor).

gw 2 ise tam anlamıyla "mmo" olacakmış. farklı ırklar, instance dışında da varolan bir guild wars falan... güzel geliyor kulağa.

edit : imla vs

[ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 17:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Set largely in the dungeons and caverns of the lands of Tyria that players first explored in Guild Wars Prophecies, Guild Wars: Eye of the North will have 18 large, multi-level dungeons, 150 new skills across all 10 Guild Wars professions, 10 new Heroes, 40 new armor sets, and even more items, weapons and titles.

peki sırf Eye of the North yi almak yeticekmi oynamak için ?

Saniyorum GuildWars2 ye daha var.......

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 13:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeticek ama söyle; sadece eye of the north'u alırsan diger paketlerin maplerine geçemiceksin yani sadece eye of the north'un questleri ve missionlarini yapabilirsin.ayrıca skillerdede mesela prophecies,factions,nightfall skillerini kullanamazsın eger tek 1 paket alırsan.
ama sonuc olarak oynarsın yani :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu üç paketi (prophecies ,nightfall ,factions) ayrı ayrı da alabilirsin toptan da alabiliyoruz, sadece aldıklarımız aktif oluyor. zaten ek paket olarak geçmiyorlar , senaryo olarak geçiyor her biri.

ama eye of the north bildiğin "ek paket" olacak , yani bunda diğer senaryolardan farklı olarak önceki üçünden en az birine sahip olmamız gerekecek kullanmak için. zaten "tyria'ya geri döneceksiniz" gibisinden bir açıklamaları var ki bence eklenecek yeni alanlar varsa da kıta boyutlarında alan eklemeyecekler.

ve evet malesef gw2 için bir sene var en azından. "massive multiplayer" hissini gw dünyasına taşıyabilsinler, başka bir şey istemiyorum şahsen.

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:57 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normalde sadece nightfallu alıp nightfall senaryosunu oynayabiliyordun mesela. ama bunun için önceden en az bir senaryoyu almış olman (ve dolayısıyla önceden varolan bir hesaba eklemen) lazım .

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 17:39 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
"mmo" hissini verebilirse süper bir oyun olacak bence de.

full instance olması uzun süre oynayan oyuncuları (mesela bnim 2. yılım dolacak) bezdirebiliyor. killsteala uğramayı özlemiştim valla bir aralar.

outdoor pvp olmayacak ama sanırım, bence büyük bir hata olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
mmorpg arıyorsan başlama
senaryolu multi rpg arıyorsan başla, pişman olmazsın
pvp arıyorsan aynı hiç düşünme başla.

grup olayını anlamadım tam olarak, guild demediğini varsayarak npc elemanlar alarak questlerin büyük bir kısmını yaparsın (ben missionlar hariç questlerin neredeyse hepsini npc ler ile tek başıma yapmıştım).

ha guild diyorsan ben bilemem, 6 aydır random arena ve 8 lik battleground vari random bölgeleri oynuyorum sadece günde birer saat, guildlerle işim olmadı.

dipnot : pvp derken tek başına yaptığın sadece yanına npc ler alıp yapabildiğin bir oyun çeşidi var, onun dışında hepsi grup pvp ; turnuvalarda falan takımla uyumlu oynamak zorundasın.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:45 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş dedide single wowdaki gibi gorev yapamazsın illa grup lazım felan dedi ondan sormustum :) peki simdi ilki var sanırsam haritayı cekiyor anladıgım kadarıyla soyle caster ortalıgı caz cuz yapan fire elemantalistmi oyle bişimiş sanırsam netten baktıgım bilgi kadarı ile son sorularım :D lev 20 olmak uzun surermidir birde bu mesela arenaya felan girerken bir kaç talentmı skillmi ne seciyormuz anladıgım kadarı ile bu istedigimiz gibi degiştireibliyormuyuz oyundada sorularıma yardı medebilcek varmı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

noktalama işareti pls :P

20. level demişsin de şimdi şöyle bir olay var :

rp ve pvp karakterleri var ayrı ayrı. rp ciler 1. leveldan başlıyor hikayeyi takip ederek skill açıyor vs vs. pvp ise 20 den başlar direk ve rp charınla veya pvp de edindiğin factionlarla açtığın skill, item vs lere direk erişebilir, sadece pvp etkinliklerine katılır.

rp charı açacaksın yeni başlıyorsan (ha pvp de açarsın da yeni başladığın için pek skillin olmaz, zorlanırsın build kurmakta ve oyunu anlamayabilirsin) . bu karakterle senaryoyu takip edip skill açacaksın. arkadaşın missionları kastediyorsa haklı, insanlardan oluşan parti kurarak yapmanda fayda var o görevleri. git şunu kes git şununla konuş tarzından azıcık daha farklı missionlar. bu yüzden alabiliyorsan guild wars nightfall senaryosunu oyna, en yenisi o olduğu için teorik olarak o senaryoyu oynayanlar daha çok olacaktır (bu lafıma güvenme, 8 ay önce bıraktım senaryo kısmını)

elementalisti gw'nin mage i gibi düşünebilirsin . ama pvp de yüzlerce skill kombinasyonu yaratabildiğin için kombinasyona göre bir monk ortalığı dağıtırken elementalist tanklık da yapabilir, hangi skilleri eçtiğine bağlı.

buradan da max. 8 skill alabildiğin konusuna geçeyim. habire kombinasyon build falan dememin nedeni bu. görevine, tarzına, grup haline oynayacaksan grubun geri kalanına bağlı olaraktan 8 tane skill seçmen lazım. ha tabi bunları seçtim artık değiştiremez miyim diye bir olay yok, instance olmayan her yerde (şehirler vs) istediğin gibi oynayabilirsin.

20. level olayına döneyim. amacın kesinlikle bu olmasın (ki istesen de olamıyor :P) , senaryodan zevk almana bak sen. prophecies senaryosunun yarısında 20. level olursun çok rahat mesela. factionsta da newbie adasını terk ederken en kötü 17 olarak terk edersin falan fıstık.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:50 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
Merhaba arkadaslar gw nasil oynanir ilk çıktığında almiştim garip rekli bazı şeyler düşüyor ne silaha benziyor nede ne armora nedir bu düşen şeyler anlamadim çok garip geldi bırakmak zorunda kaldim yoksa oyunun grafikleri çok harika bana bu oyunu anlaticak biri varmi şimdiden teşekkür ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...