Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Merhaba arkadaşlar. Bende altyazısı ve .avi'si olan filmler var ben bunları cd'ye çekmek istiyorum ama senkronizasyon nasıl yapabilirim acep. Subtitle Workshop diye bi program var ama o birleştirmiyo VCD olarak atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Her bir videonun kaliteli ekran kartı ve işlemcide 1 saat yavaşlarında 2-3 saat süreceğini düşünerek ve senkronun yanlış olması durumunda tekrar sıfıra döneceğini plana katarsak convertxtodvd adlı program işini görür. Tabi hangi programı bulsan yukardaki gibi bir çile çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Altyazı Senkronlama ve Düzenleme Rehberi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Pocket Divx encoder diye bir programla yapmıştım ben.Avi ye altyazi ekliyorsun.üstüne yazılıyor.VCD de izleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 divx player alcan bilgisayara çatır çatır izleyecen. onlar hakkında bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Şunun daa kolay ve garantili bir yolu olsada evdeki divx playerda izleyebilsek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Altyaazı ismini avi dosaysıyla aynı yapmak divxplayerlarda çalımasıı sağlayacaktır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 anaam hemen denicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Divxlerimi divx playerda islemeye kalktım alt yazılar karınca duasi gibi ve hic bir ayarida yok aletin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar