Pluton Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Merhaba arkadaşlar. Bende altyazısı ve .avi'si olan filmler var ben bunları cd'ye çekmek istiyorum ama senkronizasyon nasıl yapabilirim acep. Subtitle Workshop diye bi program var ama o birleştirmiyo VCD olarak atacam
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Her bir videonun kaliteli ekran kartı ve işlemcide 1 saat yavaşlarında 2-3 saat süreceğini düşünerek ve senkronun yanlış olması durumunda tekrar sıfıra döneceğini plana katarsak convertxtodvd adlı program işini görür. Tabi hangi programı bulsan yukardaki gibi bir çile çekersin.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Altyazı Senkronlama ve Düzenleme Rehberi]
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Pocket Divx encoder diye bir programla yapmıştım ben.Avi ye altyazi ekliyorsun.üstüne yazılıyor.VCD de izleyebiliyorsun.
Brigand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 divx player alcan bilgisayara çatır çatır izleyecen. onlar hakkında bilgisi olan var mı ?
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Şunun daa kolay ve garantili bir yolu olsada evdeki divx playerda izleyebilsek :/
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Altyaazı ismini avi dosaysıyla aynı yapmak divxplayerlarda çalımasıı sağlayacaktır büyük ihtimal.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Divxlerimi divx playerda islemeye kalktım alt yazılar karınca duasi gibi ve hic bir ayarida yok aletin :)
Öne çıkan mesajlar