Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frankfurtta yaşayan yada bilenn acilllll yardım....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya benim bir sorun var sanırım hann havalimanı ile mein arasında bayağ bir mesafe var... benim uçusum hann a inicek ve mein gitmem gerekicek ve arada bir gün var... hey patiler nasıl gidilceni bilen yada yardım eli uzatıcak var mıııııı
Mesaj tarihi:
hann mein ?
frankfurttala ne alakasi var buralarin. hann mein nereler ki ilk defa duydum

almanyada bi yerden bi yere gidiceksen asagidaki linkten arat.

http://www.bahn.de/

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 18:39 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cikan baglantilarda dikkat etmen gerekenler :

UMST: umsteigen - yapicagin aktarma sayisi
dauer: süre
Produkte: Bus- Otobus
RE-REgionalbahn- Kısa mesafe tren gibin bişi

Gleis: Peron numarasi . aktarma yaparken gitmen gereken yer,indigin peron numarasi. buna dikkat

[ Mesaj 30 March 2007, Friday - 18:47 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gayet basit o sayfa aslinda.
indikten sonra DEUTSCHE BAHN( DB ) salterine gidip ayni bilgileri isteyip bilet alabilirsin havalimaninda.
hahn havalimanini ilk defa duydum daha oncede kullanmadim ama ordada elbet vardir.
o siteden sana on bilgi olsun diye saatlerine surelerine bakabilirsin.
hatta online bilet bile alabilirsin,printerin varsa.tabi en saglami salterden almak detayli bir planda verirler.
Mesaj tarihi:
anladım hani karışık derken önceden almanyada bulunmadım için ehe almanlara fazla ingilizce konuşmaz herhalde:)
araba kiralama yok nerde uçuşum olucak:( ertesi güne
bide ehliyetim yok zaten
Mesaj tarihi:
gorevlilerin hepsi iyi derecede ingilizce konusur.
hic sorun yasamazsin.
rahat ol o konuda almanyada ,fransada o ingilizce konusmama olayi.
direk kendine DB(Deutsche Bahn) şalteri bul. zaten almanyada bulmamana imkan yok,super tabela sistemi falan.
Mesaj tarihi:
ya ben tampere finlandiyadan gelicem... ya ucuz bilet frankfurttan bulabildim tr ye direk burdan 14 euroya falan buldum frankfurtaa erken dönmek için işte ama oraları hiç bilmediğim için bide hahn ve mein iki uç:(
  • Yeni Oluştur...