Villians Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ya benim bir sorun var sanırım hann havalimanı ile mein arasında bayağ bir mesafe var... benim uçusum hann a inicek ve mein gitmem gerekicek ve arada bir gün var... hey patiler nasıl gidilceni bilen yada yardım eli uzatıcak var mıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hann mein ? frankfurttala ne alakasi var buralarin. hann mein nereler ki ilk defa duydum almanyada bi yerden bi yere gidiceksen asagidaki linkten arat. http://www.bahn.de/ [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 18:39 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 araba kiralama imkanin varsa navigation li bi arabayla cok rahat sorununu halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 frankfurttaki iki havalimanın adları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 frankfurt flughafen am main birisi biride flughafen hahn olmasın onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 evet tam da ikisi:) tam olarak bilmediğim için sordum zaten:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/dn?ld=212.56&seqnr=1&ident=h4.0481256.1175269264&OK#focus asagida SUCHE STARTEN diyorsun. 3-5 saat arasi suren bir mesafe. eger yerleri dogru anladiysam tabi zaman ve saati kendine gore ayarla [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 18:44 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 cikan baglantilarda dikkat etmen gerekenler : UMST: umsteigen - yapicagin aktarma sayisi dauer: süre Produkte: Bus- Otobus RE-REgionalbahn- Kısa mesafe tren gibin bişi Gleis: Peron numarasi . aktarma yaparken gitmen gereken yer,indigin peron numarasi. buna dikkat [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 18:47 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 puff çok karışık olucak:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 gayet basit o sayfa aslinda. indikten sonra DEUTSCHE BAHN( DB ) salterine gidip ayni bilgileri isteyip bilet alabilirsin havalimaninda. hahn havalimanini ilk defa duydum daha oncede kullanmadim ama ordada elbet vardir. o siteden sana on bilgi olsun diye saatlerine surelerine bakabilirsin. hatta online bilet bile alabilirsin,printerin varsa.tabi en saglami salterden almak detayli bir planda verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 anladım hani karışık derken önceden almanyada bulunmadım için ehe almanlara fazla ingilizce konuşmaz herhalde:) araba kiralama yok nerde uçuşum olucak:( ertesi güne bide ehliyetim yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 gorevlilerin hepsi iyi derecede ingilizce konusur. hic sorun yasamazsin. rahat ol o konuda almanyada ,fransada o ingilizce konusmama olayi. direk kendine DB(Deutsche Bahn) şalteri bul. zaten almanyada bulmamana imkan yok,super tabela sistemi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ya ben tampere finlandiyadan gelicem... ya ucuz bilet frankfurttan bulabildim tr ye direk burdan 14 euroya falan buldum frankfurtaa erken dönmek için işte ama oraları hiç bilmediğim için bide hahn ve mein iki uç:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Edik: kendi çapımda takıldım, devam edin... [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 19:12 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar