walandyl Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Premium puanlardan hesap yaratıp satan varsa bana ulaşabilir. Paypal hesabım, sanal kartım her bişeyim var, kullanmakdan da çekinmiyorum. Onun için rapidin sattığından yüksek fiyatlarla gelmeyin lütfen ;)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 onun puan hedesi var onlardan 1 acc. daha alabiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam... hem mantık şu ki evet 6 ya alıp 5 e ver sende kullan oda kullansın 6 lık acc. 1 e gelsin... ^^
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yalniz 2 kişi aynı anda dosya çekmeye çalıştımı rapid den o account infilak eder.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 günde 10 veya 15 farklı ip sınırı var aşarsan da şifreyi değiştir diyor rapid aslında 3-4 256k kullanıcısı ortaklaşa alsa baya verimli olur.
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 5 gunde 25 gb limiti olmasa paylasabilirdim. bu haliyle paylasamiyorum maalesef, yetmiyor ...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 5 günde 25gb yetmiyor mu. ne çekiyosunuz siz ya
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Diziler, animeler, filmler ... Ve hepsini izliyorum evet ... İzlemediğim de oluyor gerçi, arkadaşlara birşeyler indiriyorum arada falan ...
walandyl Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 @Bone Olay şudur ki, bazı arkadaşlar rapid hesaplarına 700 mb'yi 7 parçaya bölerek film yüklüyorlar, böylece 7 ayrı dosyan rapidsharede tüm dünya ile paylaşıma açılmış oluyor. Daha sonra dosyanı her indiren tekil ip için saatte 1 premium point kazanıyorsun, ve bu premium pointleri hesaba çevirebiliyosun. Hesapların kullanıcı adını ve şifresi ile mail adresleri de değiştiğine göre bunları satıp almanın da bir sakıncası yok ;) Rapidshare kazanacağına ülkem insanına gitsin param, hem ben, hem de aldığım kişi kazansın demiştim. Ama olmadı bulamadım ve sonundaaaa 1 aylık rapid şifresi alıverdim :)
Öne çıkan mesajlar