walandyl Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Premium puanlardan hesap yaratıp satan varsa bana ulaşabilir. Paypal hesabım, sanal kartım her bişeyim var, kullanmakdan da çekinmiyorum. Onun için rapidin sattığından yüksek fiyatlarla gelmeyin lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yani ben 6'ya alıp sana 5'e mi vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 onun puan hedesi var onlardan 1 acc. daha alabiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam... hem mantık şu ki evet 6 ya alıp 5 e ver sende kullan oda kullansın 6 lık acc. 1 e gelsin... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yalniz 2 kişi aynı anda dosya çekmeye çalıştımı rapid den o account infilak eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 günde 10 veya 15 farklı ip sınırı var aşarsan da şifreyi değiştir diyor rapid aslında 3-4 256k kullanıcısı ortaklaşa alsa baya verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 5 gunde 25 gb limiti olmasa paylasabilirdim. bu haliyle paylasamiyorum maalesef, yetmiyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 5 günde 25gb yetmiyor mu. ne çekiyosunuz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Diziler, animeler, filmler ... Ve hepsini izliyorum evet ... İzlemediğim de oluyor gerçi, arkadaşlara birşeyler indiriyorum arada falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 @Bone Olay şudur ki, bazı arkadaşlar rapid hesaplarına 700 mb'yi 7 parçaya bölerek film yüklüyorlar, böylece 7 ayrı dosyan rapidsharede tüm dünya ile paylaşıma açılmış oluyor. Daha sonra dosyanı her indiren tekil ip için saatte 1 premium point kazanıyorsun, ve bu premium pointleri hesaba çevirebiliyosun. Hesapların kullanıcı adını ve şifresi ile mail adresleri de değiştiğine göre bunları satıp almanın da bir sakıncası yok ;) Rapidshare kazanacağına ülkem insanına gitsin param, hem ben, hem de aldığım kişi kazansın demiştim. Ama olmadı bulamadım ve sonundaaaa 1 aylık rapid şifresi alıverdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar