Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PuzzleQuest

riglous

Öne çıkan mesajlar

Ilk olarak belirtmeliyim ki oyun demo. PC versiyonu henuz yok; PC'de demosu var. DS'te $30, bi de PSP icin olani var sanirim... Bilmiyorum.

Her neyse. Oyunu burdan indiriyoruz.

Klasik 3 renkli tasi yan yana getirdigin zaman puan kazandigin oyunlar gibi. Farki RPG olmasi. Quest aliyosun, yaratiklarla savasiyosun. Savaslar bu renkli taslarla oluyor. 4 mana, 1 dmg, 1 para tasi mevcut. Bilgisayarla karsilikli oynamak epey bir zevkli oluyor. Bir de ilerledikce artifact'ler geliyo, level artiyo, karsi tarafin hp'si artiyo...

Eglenceli bir oyun, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Demo'da bir iki sey daha farkettim. Ilk sehir sizin oldugu icin orda bina yapabiliyosunuz. Diger yaratiklari yakalayip onlarin spell'lerini ogrenebiliyosunuz. Ayrica rune'lar cikiyo, boylece yeni esyalar uretilebiliyo... Bir sure sonra da diger sehirleri ele gecirmeye gidebiliyosunuz. Ayrica yeterince paraniz olursa skill'leri parayla alabiliyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin itemın üzerine gelip üçgen tuşuna tıklayınca verdiği bonusları yazıyor. Bu arada oyun harbi çok uzun, bu kadar beklemiyordum. Level 14'üm oyunda bir yerde level 50 gördüm. Bir de hint vereyim, bir tane prenses var (kraliçe değil) babası onu getirmenizi istiyor sizden düğünü varmış. Onu babasının istediği yere götürmeyin, kendi istediği yere götürün, grubunuza katılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Level 17 Knightım. Primary Quest olarak "None Shall Pass" ile uğraşıyorum. Küçük towerlardan ruin itemları topluyorum. Fakat sağ alt tarafta bir tane orc var acayip zor 10-15 kere savaştım. 3'lü kuru kafa patlatınca 20ye yakın canınız gidiyor, diğerlerinde 6-7 gidiyor max. Kaleden sanırım "Siege" di onu yaptım, 2 tane kale ele geçirdim oralardan para geliyor falan filan, bayıyor bir yerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

bu +battle'lı itemlari ne sağlıyor savaşlara ? battle in katkısı nedir çözemedim. Bende Druid açtım ama druidliğini göremedim bir türlü lvl 11 im daha

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 22:45 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 22:49 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

+Battle itemlar 3lü kuru kafa yapınca extra damage vermeye yarıyor, yani battle yeteneği damage arttırıyor. Skillerin de üçgene tıkladığında ne işe yaradığını görüyorsun zaten, ayrıca kuru kafa tripleyince extra round kazanma hakkını da arttırıyor.

[ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 23:53 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz güzel bi oyun olmuş, psp de oynuyorum. yanlız cıldırıcam o griffon ve bat i gecicem diye abartisiz 3 saat uğraştım. bazı creep ler bazı class lari direk eziyor. (misal gryphon sari gem kadar dmg veriyor ve druid taşları sarıya ceviriyor ve sari lazim deliler gibi vs.) :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
pc versiyonu çıktı, torrentleri düştü, oynandı bitti.
çok süper zevkli mütiş bi oyun yahu.

şöyle söyliyim, yaşını almış uzun oyunları oynamaya üşenen, herkesten gizli bejeweled, solitaire, realarcade oyunları filan oynayan insanlar için birebir.

zira netice itibariyle, bejeweled rpgsi oyun.
çizimler müttiş. senaryo.. var. ya başladın mı bırakamıyosun öylesine zevkli.

oynamayan toptur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
Hala fanları varsa,alternatif bulamıyor ve büyük ızdıraplar çekiyorsanız (benim gibi) exp. cekip oynuyabilirisiniz.

1'e exp yapmışlar (xbox'tan devşirme) tekrar oynuyabilirsiniz. Güzelim oyunu mahfettiler sonra ki 2 versiyonunda. Firma kapandı ve satıldı. Yani zaten gg oyun buda bulup bulabileceginiz son puzzle quest

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2750283
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...