Masteis Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 proje içinde bir sorun yaşadık. sitede 2 frame var fakat 1 linke tıkladığımızda 2 framedede sayfa değiştirmek istiyoruz nasıl yapabiliriz? mesela XXX linkine tıkladık cartframe ile curtframe'de sayfaların değişmesini istiyoruz. örneğin : XXX linkine tıkladık : Cartframe'de XYX sayfası açılcak Curtframe'de YXY sayfası açılcak yani bi taşta 2 kuş misali. Bunu nasıl yapabiliriz? Biraz kafa yorduk beceremedik edemedik. sıkıştık kaldık yardım edebilirseniz übermanyetik sevindirik oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: Ractamainus böyle bir mesaj hazırlamış ama yollayamamış Javascript olabilir: - Öncelikle container görevi görecek bir frame sayfasına ihtiyacımız var (frame.html): Frame Container - Şimdi "Frame Container" içine koyacağımız açılış sayfalarımızı oluşturalım (1.html, 2.html): 1.html: Bu sayfa: 1.html Link 2.html: Bu sayfa: 2.html Link - Şimdi de linkin gideceği ve yine "Frame Container" içinde yer alacak sayfaları oluşturalım (3.html, 4.html): 3.html: Bu sayfa: 3.html Buralar hep böööööyle içerik... 4.html: Bu sayfa: 4.html Buralar hep böööööyle içerik... Javascript içindeki linklerin gideceği sayfalar variable'lara atanarak daha okunabilir ve düzenlenebilir bir şey çıkar ortaya... Şimdi kasamadım =P yani said: parent..location=""; yazmak için taa bir ton şey yazmış. Allah akıl fikir versin diyorum kendisine buradan. [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 13:57 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bunda 2 farklı sayfada aynı linki açıyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 denedin mi? ya denemedin... ya da önce html elementleriyle ilgili ufak çaplı bir araştırma yap derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar