Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 said: Sen de simdi tam Barzani'lik bir laf ettin. Hatta ikilemde kaldim Usame Bin Laden'lik de etmis olabilirsin. RTE havasi da aliyorum. ne dediğimi anlamadan saçmalaman güzel olmuş. nasılsa tartışmak yerine sidik yarıştırıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bone kendi kafana gore `X` gibi konustun diyerek kotu bir isim atip ortaya kendince argumanini guclendirmeye calisman sacmalik olmuyor da ben yapinca mi sacmalik oluyor? Aydin Dogan'in kalemsorlerinden bir adami Ugur Mumcu, A. Kislali gibi isimlerle beraber telafuz etmen `yazik` dedirtti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Uğur Mumcu gibi araştırmacı, gerçeklerin peşinde, belgeler bulan ve bunlarla konuşan bir adam. Sevmiyor olabilirsin, ama Uğur Mumcu'nun yerini "doldurabilecek" kişiler arasında Ertuğrul Özkök veya Fehmi Koru diyemeyiz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Emin Colasan da diyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pentagon diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar