Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ne drainliyo anlamadım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 şimdi işlevi nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 33Miliamper drain ediyor saatte hesap etmek için en dandik piller 300miliamper falan olur sallıyorum tam bilmiyorum dandik pilleri. NI-MH piller 1600miliamper mesela, NI-MH pil kullansam 1600/33 48 saat boyunca sürekli öterdi, 2 gün sürekli öten bir şey ehehe. Şimdi olay şu. Bunların fişlerini var ya takılmamış, onları takıp arkalarındaki bantı çekip çıkarıyorsun, sonra gözden ırak ulaşılması çok zor olan yerlere atıyorsun yada yapıştırıyorsun, mesela dolap arkaları, tavan lambalarının arkaları, lambaların içi, dolaplar yerden kalkıyorsa dolabın alt yüzeyi (dolabı kaldırınca bile gözükmez) perdelerin arka yüzlerine perde yüzeylerine, kalaüfer arkasına (çıkarana helal olsun) harita rulolarının içine. Aynı anda 5-6 tane çalıştırırsan sesin nereden çıktığı belli olmuyor zaten Ha bir de inanılmaz ince tiz rahatsız edici sürekli bir ses çıkarıyor. [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 04:23 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 =( çok aptisin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 off chem topluma zararsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Şaka mı yapıyoruz bunlarla? Anlamadımda ben. Bir sürü çalıştırıyoruz bulamıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: off chem topluma zararsin. Kesinlikle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 milletin kafasını çükünce noluyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 1 nisan için işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 cep telefonuma 18 saniyelik bir frekans sesi attım.Sesi sona verip açıyorum ve çok pis küfür yiyorum :D mp3 dosyayı dershane dönüşü atarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar