Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ME0GgHtDeEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 tecavuz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Yarıldım yaa, malafat yetmemiş kafayla giriyo eleman. Evden çık mı demeye getiriyo napıyo, ya da zik kafalı dedikleri şey bu olsa gerek. Halbuki kabuklarından çıkabilseler, bir kaç saatlerine dişinin kabuğuna girse daha kolay olurdu. Ama hayvancağıza acıdım ya, temas ettirebilmek için ne kadar zorlanıyodur, kabuk olayı filan zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 sonunda bağırıyor bir de orada iptal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 yapma bey istemiyorum havasi var alttakinde, ya da dur lan kameraya cekiyolar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=n6lA9mJngVw&NR Burda da bayağı yetenekli golfçü bir papağanımız var, youtube hastalığından buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 yorumlarda ali kırcanın tosba versiyonu demişler haha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 lollll ali kirca olayina kooptum [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 03:39 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ahhaha hayvan hayvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ahahah süper.. seslere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Kaplumbağalar ses çıkarabiliyormuydu yahu? Şaşırdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 azuhahahah arkadaş askerden yeni gelmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hayvan kaplumbağa olmaktan tiksinmiş artık. yeter ulan kırıcam kabuğunu diyor. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 lool çok iyiymiş bu yalnız sonlara doğru elemanın çıkardığı seslerden anlıyoruz ki zorla güzellik oluyormuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 sado-mado iliski o ses ne hakkaten be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 En üstteki yorum süper yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 nica kaplubağanın haşin seksi!! +necla!! bak kasma kendini.. necclaa!!! koyarım lam kafayı!!! DONK DONK DONK!! -yapma ragıp... başın aarıyo.. +Ulan başını kırarım kadın senin!!! DONK DONK DONK!!! -ragıpımm.. sakin ol ragıpım.. +bi düz lan kadın!! bi ittirmedin adam gibin.. -... +oaaahhhh!! aaahh! (kaplumbağa bağırma efekti şeysi) the end... senaryo hilmi çığırtkan ışık mahmut binay yönetmen kamil yönetmek oyuncular : ragıp (himself) nalan (herself) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ya aslında şimdi aklıma geldi; tutturamıyor ve kabuğa denk getiriyor olmasın? ondan bağırıyor belki çocuk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 utanmiyorsunuz dimi ya o disi kaplumbaganin yerindeki sizin baciniz kardesiniz anneniz olsaydi boyle gulermiydiniz bu kadar mi dustunuz !!! p.s burasi eksi sozluk olsa direk boyle bir yorum gelirdi bu yuzden girmiyorum oraya artik [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 12:42 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 en ustteki yorum kopardi beni ehehe hakli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 azimle toklatan kabuğu deler (ô_0)// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ahahahha öldüm bittim arada kalçasına şaplak atıyo omuz vuruyor ahah hapse atmak lazım tecavüzden [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 12:54 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ahaha sektirmiyo yakaladıgını yavrum tosba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Peki bu kaplumbağalar normalde nasıl çiftleşiyor sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar