ses Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Evet beyler ben lvl 70 rogue olarak gold farm için tafsiyelerinize ihtiyacım var...Mesleklerden harici gold kasma yollarını paylışacak arkadaşlar vardır mutlaka...Teraziye tıklamayı unutmayız tabiki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Netherstorm+Shadowmoon bütün questleri bitir fazladan gold farmlamaya ihtiyacın olmaz uzun bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Nagrand elementallerinden mote toplayıp primale çevirip satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 direk para istiyosan nakit olarak hellfire pen de bi orc alanı var 50s düşüyo mob başı gayette iyi netherwaeve düşüyo.ilk çıktıı gün tbc alamamıştım ama arkadaşın evnden onun charla gidince bi 55-60 player görmüştüm ching chang chong hesabı çinli nicklere sahip. ayrıca bunlar elite te değil.70 lvl herhangibi player priesten tut paladine kadar 2 vuruşta 3 vuruşta alır [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 22:03 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: Netherstorm+Shadowmoon bütün questleri bitir fazladan gold farmlamaya ihtiyacın olmaz uzun bir süre Nekadar çok verseler de 5k ya kadar çıkabileceklerini sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: Teraziye tıklamayı unutmayız tabiki cahilligimi mazur gorun daha fazla dayanamadim bazi mesajlarda goruyorum ama bi turlu anlayamadim:) ne olaki bu terazi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 gold farmı unut dostum öyle ahım şahım birşey yapamazsın saatlerce uğraşsanda, en iyi nagrada elemental palatue var oraya git primal fire ve air farmla AH takip ederek piyasaya 3 4 gold altı sok primalerini ki bu bile bayıyor adamı bir kaç gün sonra kolay gele [ Mesaj 30 March 2007, Friday - 19:53 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ajmet bazı forum sitelerinde insanlar bir bilgi paylaştığında, forum sisteminde kendilerine reputation veren terazi sistemlerine tıklaman için yalvarıyorlar. bu arkadşlarda onu ti ye alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 skettisde primal water farmla. saatde 6primal farmlanıyor ve çok az insan oluyor ( en azından benim realmimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar