nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Merhabalar eski gunlerim aklıma geldi simdi hanımla konusuyorduk uo dan bahsedıyorum sanane uo shardında Hasan Mezarci isimli bir karakterim vardi o zamanlarda nette surf yaparken bi baktım hasan mezarci (ss imi almislar) diye bir picture bakayım dedim ana bi baktimki benım karakter sanane uo shard altına da soyle bır yazı işte hasan mezarci oyunlar'dada var artık diye bir baslık daha sonra bu olay yayılmıs Grafi tv programında aynı olayı yayınladılar bu karakteri goren varmi? o sitenin adresi neydi sanane acıldıgında bir site acilmisti uo hakkında orada duruyor olması lasım :) Ah Eski Günler Ah www.ultimatr.com burasi sanırım [Bu mesaj nicotinee tarafından 20 September 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Uoyu bu hala getirenlerden birisin.Hasan mezarcilar reha muhtarlar hanıma sormuşmuş karar verdinmi hanımmı sevgilinmi ne oldugunua.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
ivan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bu deli herif hala yaşıyomu ya[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia
nicotinee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 DeLiLer Akıllılardan cok yaşar allah ömür versin :)[hline]Email: pamukadam@ttnet.net.tr | Icq: 730402
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Yaşar ama boş yaşar[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl
FuasNyI Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Beyler snn Muhabbetleri anlat anlat bitmez yahu :X[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz]
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 snn uo'da ettim ben dot.gen.tr edit yok güzel server
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Feuer said: snn uo'da ettim ben dot.gen.tr edit yok güzel server ettin? taş atıyorlardı. kocaman kaya atıyordu hayvan yaratıklar.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi adam 10 yıllıktopicleri uplıyor iki gündür. yok mu buraların zabiti?
spompas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adam http://www.exponent.com/files/Uploads/Images/epidemiology/meat.jpg miş
Akito Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 çiğ çiğ yenir o et ya. ölüyor muyuz çiğ çiğ yesek ?
Öne çıkan mesajlar