bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Uzun zamandir fotograf makinasi ariyorum.Ablamla alicagimiz icin o haliyle daha zarif ve estetik bir makina istiyor.Bense daha cok kendimi gelistirebilecegim bir makina istiyorum.Ama sony w55 biraz fikrimi degistirdi.(kapitalizmin etkisi bas gosterdi kaynak kimdeyse guclu o dur) somurgulestirilerek sony w55 te karar kildim. http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=999&productid=bd93210 Alimm mi ? Hepinizi cekcem soz!!!!11 daha iyi bi fikri olan var mi. Varsa ya simdi konussun yada sonsuza kadar sussun... Bu fiyatlar caizdir. yanaklarinizdan minciririm... [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 02:49 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ben sony dsc t-7 kullaniyorum inanilmaz memnunum. bunu bilemiyorum ama kucuk olmasi buyuk avantaj benım ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 sony'nin w serisi oldukça güzel. halamda başka bi modeli var ve oldukça memnunlar. bende sony'nin başka bir modelini kullanıyorum. sony'ler bence gayet güzel öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Bende Casio Exilim Z750 var. 7.2 mp ve bence süper bir fotoğraf makinası. Ayrıca estetik açıdan sonylardan çok daha güzel, özellikle de geniş lcd ekranı süper bir görüntü oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bende de casio s500 veya z 500 tam hatırlamıyorum ondan vardı. Gayet şık :) Yeni modelleri daha güzeldir. Sony alcağına casio al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar