Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Evet arkadaşlar pati kapandı açıldı dedikk ve ben yeni kedimi sizlerle tanıştırım :) Arkadaşımızın ismi Balım. Annem ona Balık diyo (kedi olmasına rağmen :S :P) ama onun adı Balım :) 6 aylık oldu ama hala 2 aylık gibi duruyo tüylü tüslü bi kızımız var efenim :) Beğeni ve görüşlerinize sundum :) Maşallah dileklerinizle birlikle. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 cok oransız kedi yahu koca kafalı hehe gercekten 2 aylık duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 arılar baya uğraşmış ekieki, çok tatlıymış valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 :) eheh bitane o ya.. hala meme yapmaya çalışıyo kazak giydiğim zaman fln üstüme bakıyorum kollarım sırılsıklam :) Anne özlemi ile büyüdü. kedi bile olsa böyle bişey olması çok kötü :/ biberon ile yedirdik annem sanki küçük kızı gibi büyüttü.. Diğer kızımın ölmesiyle zaten ben daha kız kedi sevmem diye düşünüyodum ama gerçekten kendini çok sevdirdi.. yumuşacık tüyleri var. bi böyle sevseniz fln müthiş bi kedi :) Allah nazarlardan saklasın kızımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yerim o patileri ben yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 çok şeker bu be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: Laraken, 30 Mart 2007, Cuma - 01:15 tarihin de demişki: yerim o patileri ben yahu. aman beni yemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 balığada benziyor ama:D kafa kocaman gözler daha bi kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 maşallah ısırırım burnunu o_O; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 @mayhem: seni varg vikernes e havale ediyorum. [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 20:33 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bakıslara bak tam alakbalık gibi bakmıs :d şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Çok şirin allah sahibine bağışlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bence super bır kedı ve cok tatlı duruyo hele o tuylerı nekadar temız gozukuyo zaten temızdırde yanı ayrı bı albenı sı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar