Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 @Bone eski işte ne anlardık derken yani forum nedir falan filan ne tür konuşma düzeyi o manada söyledim ben. o zamanlar neydi moda ICQ fln MSN bile diildi o kadar yaygın. Odigo vardı hatırlıyorum kız gender yapıp milleti kekliyodum düşün artık :) ICQ da muabbet eder gibi şurda muabbet edilmiyeceğindendi kastım. yanlış anlamaya mahal vermeyeyim aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 -Odigo vardı hatırlıyorum kız gender yapıp milleti kekliyodum- ahah bende bunu bi kendim yapıyorum zannediyordum hatta kendi istediğimie göre özellikleri yazar sonra kız filtreletirdim fln ehhe küçüktük abazandık o zmnlar :) acaba bu odigo hala duruyor mu yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 benim yazildigim kizlar sizmiydiniz yoksa!! O_o Degismeyen tek sey degisimin kendisidir... boyle miydi bu soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 arcane evlendi be.. daha ne değişikliği olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar