Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ben çok beğendim...Görü$Leriniz neLer...Kaynak:http://forum.nebula.gen.tr/viewtopic.php?t=2021[hline]icQ=135954330CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki:Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bence küsel ama bende farklı bir gump var. benimde cozemediğim olay o pin tag lerini nasıl ayarlıolar ogrenmek istiyorum. ceday yazmış ama pek anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Bence şahane olmuş Başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 pin kodunun yerini alabilecek derken bu resimdeki nedir acaba merak ettim :) SSL falan mı kullanıosunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Kaynak war orda acIp okuduktan sonra konu$ bi zahmet...[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 o pin kodu bu pin hedesi ceday bilmiosun konuşma piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Joe, 14 September 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Kaynak war orda acIp okuduktan sonra konu$ bi zahmet...[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm okudum da, pin kodunun yerini alabilecek ne demek? adamın yazdıgı ne ki? ayrıca okuduguma göre 0-9 haricindekileri yapamamıs arkadas. Nebulanınkinin yerini alacaksa bilemem tabi de, orası da beni ilgilendirmiyor zaten.. ayrıca orda yazılan scriptinin bir parcasını gördüm de, bi script nasıl binbir şekilde alakasız yazılır tam kanıtı :) gump güzel de, scriptini yazamamıs sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yav sallasin pin kodunu falan zaten bi ise yaradigi yok simdiye kadar kimi hacklediysem ben e-maille beraber hackledim. Kayip Sifre / Pin deyince ikiside hackledigim maile gelio birakin yawwww[hline]Sometimes I Wanna Kill Sometimes I Wanna Die Sometimes I Wanna Destroy Sometimes I Wanna Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 tamam usta, sen öle diosan öledir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ceday bu arkadaş shard da acıyo hayırlısı olsun :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: omer_gnr, 15 September 2003 02:19 tarihinde demiş ki: Yav sallasin pin kodunu falan zaten bi ise yaradigi yok simdiye kadar kimi hacklediysem ben e-maille beraber hackledim. Kayip Sifre / Pin deyince ikiside hackledigim maile gelio birakin yawwww dagilin huleeeeeynn! hekır abimiz burda host ahahaha[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hmms ozman web sitesine forget pin no için değişik sorular hazırlanmalı Secret pin question: en sevdiğiniz film Secret answer: sfsdfsdfsdf gibisinden bir tasarım işi çözer herhalde[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Ahaha sıkıntıdan birşey yaptım paticiğe kadar gelmiş muhabbeti :D Ya bunun amacı keylogger la pinin alınmasını önlemek, yani klavyeyle girmek yerine mouseclick lerle giriyorsunuz pini. Ama Nebula nın pin sisteminde hem numara hem karakter kabul ettiği için bir arada kabul etmiyor sphere deliriyor saçmalıyor. Ya da ben beceremedim o da olabilir tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 sayı veya harf farketmez. bazı seyleri ezberden ziyade ögrenseniz onu da halledebilirdiniz. TAG ve VAR lar string tutar. EVAL ise herhangi birşeyi integera (tamsayıya) cevirir.. adamın TAG.PIN inde "ahmet" "mehmet" varsa siz bunun basına EVAL koyup işlem yapmaya kalkıyorsunuz. ahmet, mehmet'ten tamsayı mı olur? sphere de normal olarak 0 return ediyor bu işlemden. STRCMP,STRCMPI gibi fonksionlar var spherede. IF !STRCMP(,) //istedigin işlemi burda yaptırcan, banka acma vs.. ENDIF STRCMP case sensitive (a-A farklı karakterler), STRCMPI ise case insensitive (a-A aynı) diger fonksyionlardan farklı olarak karşılastırma dogru ise 0, yanlıs ise +/- return ediyor. (aslında yanlıstan ziyade < ve > ile alakalı ama orası önemsiz) artık bundan sonrasını da kendiniz yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yani; (pinbir taginin argümentini harf, piniki yi de tamsayi kabul edersek) > Gibi bir programcık ( oha :D ) işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hm o zaman ben bunu tekrar yazıp değerlerin başına strcmp ekliyorum, büyük ve küçük harf checkboxlarını kaldırıyorum, numara butonlarına tag.sayi tarzı gibi birşey ekliyorum, sayi tagini check ettirip 1 ise en son pini temsil edecek olan değere eval ekletiyorum, değilse evalsiz yapıyorum, en son çıkan pin değerini de textbox a yazdırıp arkaplanı siyah yapıp textboxdaki pinin database deki ile aynı olup olmadığını check ettiriyorum, doğruysa devam değilse return ekliyorum. Oh :D Derslerden vakit bulursam halledeyim şunu bir ara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 büyük ve küçük harf kullanıp kullanmama tamamen sana baglı bişi. kullanarak da yapabilirsin kullanmayarak da.. kullanırsan kesinlikle STRCMP kullanman gerekiyor, kullanmazsan ikisi de olur.. EVAL hiç kullanmasan da olur, adamın TAGı tamamen sayı olsa dahi STRCMP/I ile yine yapabilirsin. EVAL felan karıstırma bence hiç. Karıstırırsan ilk basta 0 gelmemesi icin bir de check etmen gerekir, hiç geregi yok. Adam isterse başına 0 da koyabilmeli.. Gump olduktan sonra scriptini yazmak en fazla 15-20 dakika bişi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yok olay şu ki ben bu sistemi hazır bir pin database ine göre yapıyorum, ki o database de case sensetive :). Ama bir ara arkadaşlarla otururken ilham geldi scriptini yazdım kağıda :) Bir ara üşenmezsem bilgisayara geçireceğim onu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Sailor ve ben (o pol icin, ben sphere icin) bunu yapmistik aylar once, 8 haneli sadece rakamlardan olusan ama benimkisi. Scripts bolumune ekliyorum suan. Min char delete time'i 5 yil falan gibi birsey yapip char silme olayi icin oyun icine bir kontrol paneli koymayi dusunmustum ama yarim kaldi sonra, su hali sadece oyuna girince pin girmeden kiprasmamanizi sagliyor. http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=683[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ahah bende kabataslak bişiler yazdım demin de, baggio zaten göndermiş sanırım bişiler.. isteyen burdan ulaşabililir.. bi sorun cıkarsa, ki cıkmaz sanırım pm den veya burdan sorun.. dialogu kendiniz ayarlarsınız, hızlı bişiler oldu.. edit: Bu arada spheretables altına eklenmesi gereken iki şey vardı. Onları readme'ye ekledim.. ON=@LOGIN SRC.TAG.PINCHECK=0 ON=@LOGOUT SRC.TAG.PINCHECK= [Bu mesaj CEDAY tarafından 17 September 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Baggio gerçekten güzel yazmışsın yanlız logged tagı ve her girdiğin numara için bir tag alıyorsun bu biraz chars.scp yi doldurmazmı ve buda lag a yol açmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Guvenlik > birkac mb.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: CEDAY, 16 September 2003 21:32 tarihinde demiş ki: ahah bende kabataslak bişiler yazdım demin de, baggio zaten göndermiş sanırım bişiler.. isteyen burdan ulaşabililir.. bi sorun cıkarsa, ki cıkmaz sanırım pm den veya burdan sorun.. dialogu kendiniz ayarlarsınız, hızlı bişiler oldu.. edit: Bu arada spheretables altına eklenmesi gereken iki şey vardı. Onları readme'ye ekledim.. ON=@LOGIN SRC.TAG.PINCHECK=0 ON=@LOGOUT SRC.TAG.PINCHECK= [Bu mesaj CEDAY tarafından 17 September 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Benim dialoğum daha güzel :P Hm bundan yola çıkarak birşeyler yapalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bu arada yeniden cekmeniz de fayda var. test icin yazdıgım bir ki satırı silmeyi unutmustum, onu sonradan düzelttim.. ne zaman cektiginizi bilmiyorum ama öncekini cekmiş de olabilirsniz.. hoca zaten gump haricinde kısım max 10 dakkanızı alır, bilen icin bikaç dakka sürüyo gerçi :p scripte bakarsanız aslında ne kadar da basit bişi oldugunu görürsünüz. [Bu mesaj CEDAY tarafından 17 September 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ben de gump hastası oldum yahu hoşuma gidiyor dizayn etmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Evet Ceday cidden çok yardımın oldu, ve sonunda bitti çatır çatır çalışıyor sistem :) Hatta //Special thanks to CEDAY yazıyor içinde 502 satır, 16kb mis gibi oh :) Eheh çok sevindim de bittiğine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar