Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bir çizgifilm vardı eskiden bize ilk video geldiğinde turkeydeki halam yollamıştı.Konusu böyle küçük robotlar vardı bir mekan üzerinde uzaktan kumandai le dövüştürülüyorlardı falan ben yeniden onu arıyorum bir bilen hatırlayan varmıdır?[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eski msglarda ne kadar "şey adi neydi unuttum" yada "eskiden bi çizgi film vardi trt de" veya "j'li bişeylerdi hatirlayamadim" şeklinde başlik varsa senin adini sorduğun çizgifilmi sorulmuş demektr[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 evet,ben de arıyorum o animeyi ama bir türlü bulamıyorum:( malesef kimse hatırlamıyor[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 www.anime.gen.tr'ye baksana yo brada![hline]I WILL crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar