nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Arkadaslar bana bir editor lazim, 100 lerce sayfanin encoding'ini bir seferde degistirecek. Editpad de sadece tek tek yapabiliyorsun, bildiginiz baska bir yazilim var mi?
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Linux altında Kate (KDE programı) ile yapabilirsin. İlk önce open ile bütün dosyaları seçiceksin. Sol tarafta menüde hepsi gözüküyor. Configure Kate deyip editör -> open/save kısmından encoding'i ayarlarsın. Sonra file menüsünden save all dersin olur biter. EDIT: Şimdi baktım windows için kate versiyonu yokmuş. Ama ona benzer Textpad diye bir program varmış belki o da aynı işi yapabilir. Denemedim ama. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:41 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yanlış hatırlamıyorsam ultraedit de yapıyordu bu işi.
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Linux'u desktop'da kullanan bir adam degilim, uzun suredirde yuklu degil.. Ultraedit i ve tonlarca editorude yukledim, fakat olmadi. Unifier diye bi program buldum, tabii 30 dosya limiti var, bende simdi satin aliyordum.. Bu isimi gorecek.. Tesekkurler,
Öne çıkan mesajlar