nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Arkadaslar bana bir editor lazim, 100 lerce sayfanin encoding'ini bir seferde degistirecek. Editpad de sadece tek tek yapabiliyorsun, bildiginiz baska bir yazilim var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Linux altında Kate (KDE programı) ile yapabilirsin. İlk önce open ile bütün dosyaları seçiceksin. Sol tarafta menüde hepsi gözüküyor. Configure Kate deyip editör -> open/save kısmından encoding'i ayarlarsın. Sonra file menüsünden save all dersin olur biter. EDIT: Şimdi baktım windows için kate versiyonu yokmuş. Ama ona benzer Textpad diye bir program varmış belki o da aynı işi yapabilir. Denemedim ama. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:41 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yanlış hatırlamıyorsam ultraedit de yapıyordu bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Linux'u desktop'da kullanan bir adam degilim, uzun suredirde yuklu degil.. Ultraedit i ve tonlarca editorude yukledim, fakat olmadi. Unifier diye bi program buldum, tabii 30 dosya limiti var, bende simdi satin aliyordum.. Bu isimi gorecek.. Tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar